Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2021-06-24: Glad Midsommar!

Våren passerade i ett rasande tempo, med helger fulltecknade av husvisningar! Tänk att det redan är sommarlov för barnen, och midsommar... Jag vill passa på att önska alla en TREVLIG MIDSOMMAR – kanske är det t o m möjligt att fira med nära och kära för första gången på länge?!

För Skånska Boställen fortsätter arbetet ett tag till!

Hästgårdarna i Östra Vemmenhög och Skivarp har båda hittat glada köpare! För sistnämnda gård inväntar vi bara den fullbokade besiktningsmannen för besiktningsgenomgång innan kontrakt skrivs.

Helgen efter midsommar visas den representativa gården Aldalen för första gången. Gården ligger i utkanten av Strövelstorp, Ängelholms kommun. En fastighet för den som söker ett ståndsmässigt boende med fin trädgård och en skogsliknande park i bäckravinen. Mangårdsbyggnaden omfattar 275 kvm, fördelat på 10 rum och kök. Gården har dessutom möjlighet till hästhållning. Här finns stall med fyra boxar och ridbana. Till fastigheten hör 5,7 ha betes-/åkermark. Läs mer om gården i annonsen på hemsidan. Intresset ser ut att bli stort!

Sist ut innan semestern blir en fastighet strax utanför Stehag, där ett byggnadsvårdsintresserat par har påbörjat en omfattande renovering av en äldre skånelänga med vidbyggt stall, som ligger magiskt vackert och helt ostört! Till gården hör 6 ha mark. Här får nu någon annan möjlighet att skapa drömgården! Bostaden är omfattande renoverad med gedigna material utvändigt. Syllen är bytt, den kilsågade fasaden är ny, takstolarna är nya, yttertaket av pannplåt med rillor i aluzink är nytt, fönstren och en glaspardörr är nytillverkade av Nacka Byggnadsvård i äldre modell, med blåst glas utvändigt, målade med linoljefärg. Avloppssystemet är helt nytt. Nu får en ny ägare ta över, och färdigställa bostaden invändigt enligt egna önskemål! För rätt köpare – ett fantastiskt projekt! En VIP-information om gården skickas snart ut till spekulanter som söker gård i spekulantregistret. Information på Facebook och Instagram kommer också snart, innan annonsen läggs ut på Hemnet!

Ännu en gång - TREVLIG MIDSOMMAR!

2021-04-24: KvällsPosten uppmärksammar Forsåkra Gård!

Även KvällsPosten hör av sig och vill skriva om Forsåkra Gård, som en av sju smakfulla herrgårdar och välbevarade gårdar som är till salu i södra Sverige just nu! Kul!

2021-03-23: Hippson uppmärksammar Forsåkra Gård!

Att Hippson hör av sig och vill skriva om Forsåkra Gård - som Veckans Gård - är kul!

2021-01-17: Nytt år och nya möjligheter!

Efter en längre period med mörker, regn och rusk, har vi sedan några dagar fått sol och snö, hög klar luft och kyla även i Skåne - härligt!

Nu går det fort. Snart kommer våren och värmen, och jag ser mycket fram emot att förmedla fler bostäder till nya ägare! Ett tips till den som vill ha hjälp med försäljningen, är att boka i god tid för att få önskad försäljningsperiod!

Utvecklingen på bostadsmarknaden ser fortsatt mycket bra ut! Trots pandemin har bostadspriserna stigit mycket, och 2020 sattes rekord i antal försäljningar både gällande antalet villor och antalet bostadsrätter. Enligt Svensk Mäklarstatistik ökade priserna för villor i Stor-Malmö på årsbasis med 15 % och 9 % för bostadsrätter (13 % respektive 7 % för riket). Vi hoppas på fortsatt goda tider på bostadsmarknaden i Skåne!

Det tycks som om pandemin har fått bostadsspekulanterna att tänka lite annorlunda. Många söker nu efter ett riktigt bra boende, och värdesätter lite andra saker än tidigare, eftersom mer tid tillbringas hemma. Ett boende i lägenhet kompletteras gärna med ett trevligt fritidsboende. Jag upplever att fler i högre utsträckning nu än tidigare söker nytt boende utanför storstaden, vilket jag tror kommer att innebära att många områden med upp till någon timmes restid till Lund/Malmö kommer att få ett uppsving framöver. Det kommer troligen att finnas möjlighet under lång tid att jobba mer hemifrån, varför det inte gör så mycket om restiden till kontoret i staden blir längre. Utlandsresor kommer sannolikt att ske endast begränsat ett bra tag framöver - varför ett bra boende, gärna med trädgård och närhet till fin natur för rekreation, blir viktiga faktorer för den som letar nytt boende.

Först ut till försäljning 2021 blir en trevlig hästgård i lagom storlek, med plats för 4 stora hästar och en mindre ponny, ca 2,5 ha betesmark, två bostadshus, en fin ridbana och havet med sandstränder på cykel- och ridavstånd - ett härligt och fritt boende mitt i det skånska landskapet, perfekt för den som vill ha hästarna hemma!

Följ gärna Skånska Boställen på både Facebook och Instagram - för att se nya bostäder som kommer ut till försäljning!

God fortsättning på året!

2020-12-23: GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Ett annorlunda år lider mot sitt slut. Skånska Boställen önskar alla en lugn, skön och rofylld jul, och att det nya året blir bättre - ett år med nya möjligheteter, där drömmar kan förverkligas!

2020-10-31: HÖSTEN ÄR HÄR – fortsatt stark bostadsmarknad!

Hösten är här på riktigt, och Covid-19 håller oss tyvärr fortfarande i ett hårt och obevekligt grepp. Nu har vi fått striktare restriktioner att förhålla oss till, mer liknande de vårt grannland haft sedan länge. Förhoppningsvis leder det till att vi kan hålla antalet smittade och sjuka på en uthärdlig nivå. Året börjar så smått lida mot sitt slut, vi hoppas alla att 2021 blir ett lättare och bättre år!

Intresset för de bostäder som läggs ut till försäljning är stort. Extra mycket tid läggs på visningar, eftersom jag enbart visar enskilt. Just nu är två riktiga guldkorn ute till försäljning. En av de äldsta och charmigaste bostäderna i Klågerup, en bostad på bästa läge i byn - som med viss renovering kommer att bli en riktig drömbostad! En äldre skånegård med 2,7 ha mark, mycket vackert belägen, dessutom i den bästa av hästbygder – ett ställe att skapa drömgården på!

På bostadsmarknaden är det fortsatt högt tryck. Jag upplever att många nu passar på att se över sina boenden, att man nu tänker på ett lite annat sätt jämfört med tidigare. I kris blir hemmet och bostaden viktigare, vilket är det jag tror att vi ser ett resultat av på bostadsmarknaden nu. Vi tillbringar mer tid hemma, både i jobb och privatliv, varför hemmet blir vår viktigaste plats. Många har också mer tid att titta på, och fundera över bostäder, och de flesta tror inte att livet kommer att bli på samma sätt som innan pandemin. Troligen kommer vi att resa något mindre och arbeta mer hemifrån, även när livet har återgått till det mer normala.

Priserna för både villor och bostadsrätter fortsätter stiga i hela landet, med Stockholm och Malmö i framkant, enligt Svensk Mäklarstatistik. När det gäller bostadsrätter har antalet sålda bostadsrätter nått rekordnivåer under september (+ 14 % jämfört med samma period förra året, totalt för landet). När det gäller villor är utbudet lägre än normalt, vilket också pressar upp priserna. Antalet sålda fritidshus har ökat med 12 % jämfört med samma period förra året.

I Stor-Malmö har priserna för bostadsrätter ökat med + 11 % de senaste 3 månaderna (+ 11 % senaste året) och villorna har ökat med + 4 % (+ 10 % det senaste året). Priserna för fritidshus (riket) har ökat med 12 % det senaste året.

Ta hand om er!
Karin, Skånska Boställen

2020-09-01: HÖSTERBJUDANDE - Just nu bjuder vi på flyttstädning!

Fortfarande kan vi njuta av härligt soliga sensommardagar, men helt klart är hösten på ingång. Själv älskar jag hösten - alla vackra färger, den klara luften, kylan som ger rosor på kinderna och som får oss att sätta på en extra tröja. Att kunna plocka äpplen från träden. Att få ha stranden för sig själv. Kvällar med tända ljus eller brasa och en filt över axlarna. En period med högsta mysfaktor!

Bostadsmarknaden har generellt sett inte påverkats negativt av rådande pandemi. Snarare har trycket på bostadsmarknaden varit högre än vanligt under den senare delen av våren och sommaren. Hösten är normalt en bra försäljningsperiod, jag ser fram emot en spännande höst- och vintersäsong!

Passa på att boka in din försäljning senast 31:a oktober (oavsett när den sker), så ingår flyttstädning i arvodet!

Har du ännu inte bestämt dig för om, eller när, du ska sälja? Börja med att boka in en kostnadsfri värdering, så får du samtidigt tips och råd om arbetssätt och ett förslag på försäljningsupplägg för just din bostad. Därefter kan du i lugn och ro fundera vidare innan du bestämmer dig. Det är alltid bra att vara ute i god tid!

Önskar alla en frisk och härlig höst!
Karin, Skånska Boställen

2020-07-19: S E M E S T E R !

Skånska Boställen har semesterstängt vecka 30-33.

Efter en mycket speciell vår och försommar, är det nu behövligt med semester! Den tidiga våren inleddes trevande och försiktigt. Vid den tid som Covid-19 inledningsvis skakade om världen, är det normalt mer än full fart på bostadsmarknaden. Den första perioden av avvaktan, förbyttes sedan mot stor aktivitet - tvärtom mot vad många trodde. Försäljningarna kan dock ta lite längre tid, även om det också kan vara precis tvärtom. Enbart enskilda visningar tar bara de mycket tid om det är många vill komma och titta (vilket har varit fallet rörande de objekt jag haft ute till försäljning), bankerna är mer försiktiga med lånelöften, och spekulanterna kan behöva tänka två gånger inför en stor affär. I flera fall har det varit svårt för spekulanter att komma och se bostäderna de är intresserade av, speciellt om de befunnit sig utanför Sveriges gränser. Jag märker dock att allt fler önskar se över sin bostadssituation. När något sådant här händer, har det för vissa spekulanter funnits mer tid för att stanna upp, tänka efter och fundera - kanske kommer såväl resande som arbetsförhållanden inte att se ut som tidigare? Fler har haft tid och möjlighet att fundera över ett eventuellt bostadsköp, de har kommit fram till vad de söker - och kan därmed slå till snabbt när rätt bostad dyker upp. Efter några månader i kölvattnet av en pandemi, vet vi nu att det går att visa bostäder säkert (så länge spekulanten kan komma), och att det fortfarande är en mycket aktiv bostadsmarknad!

Ta hand om varandra, och tänk på att fortfarande hålla avstånd!

Önskas hjälp med försäljning till hösten, tveka inte att höra av er! Jag svarar på sms, meddelanden och mail så snart jag har möjlighet.

Jag önskar alla en lång och skön sommar!
Karin, Skånska Boställen

2020-04-12: Vårens fastigheter börjar läggas ut till försäljning!

Vi har alla skakats om av coronavirusets framfart, och ingen kan säga vilka effekter det kommer att få, eller när vi kan återgå till ett normalt liv igen. Bostadsmarknaden har hittills inte påverkats särskilt mycket. Enligt färsk statistik från Svensk Mäklarstatistik är det inga större skillnader i antal sålda bostäder i mars jämfört med 2019 (-1 %) på Sverigenivå. Det är framförallt bostadsrätter som minskar, där antalet sålda har minskat med ca 15 % de senaste två veckorna. Priserna i Malmöområdet har den senaste månaden varit oförändrade för bostadsrätter, medan den har ökat 1 % för villor.

Själv upplever jag att fler vill lägga ut sina bostäder till försäljning lite tidigare än de normalt hade gjort annars. Det fortsätter att komma in förfrågningar om värderingar. Jag tror att vi kommer att ha en fortsatt stark bostadsmarknad, som kanske kommer att vara något mer avvaktande så länge vi har en pågående pandemi. Det är möjligt att priserna stabiliseras något, och att försäljningarna kommer att ta lite längre tid. Bostadsmarknaden kommer dock att gynnas av att vi med största sannolikhet kommer att få ha kvar de riktigt låga bolåneräntorna en lång tid framöver, dessutom kompletterat med pausade amorteringskrav. Det är starkt påverkande faktorer för en fortsatt god bostadsmarknad.

För mig personligen påverkas inte mitt arbete så mycket, eftersom jag alltid har bokade visningar där jag visar enskilt, eller med få sällskap. Under rådande pandemi erbjuder jag endast enskilda visningar, vilket är min specialitet. Jag tar inte längre i hand, håller avstånd och har handsprit med på visningarna. Vidare förutsätter jag att samtliga som kommer på mina visningar tar sitt ansvar, och avbokar visningstiden vid minsta sjukdomssymptom.

Nu är den första av vårens fastigheter utlagd till försäljning - en nyrenoverad avstyckad gård i härligt öppet landskap, med bekvämt avstånd till service och skolor. Premiärvisas söndagen den 19:e april!

De närmaste veckorna kommer flera drömmiga bostäder ut till försäljning. Ett modernt enplanshus i natursköna Tormestorp, med stor trädgård, orangeri och pool. En gård utanför Svedala med knappt 7 ha mark, bokskog runt knuten och potential att bli en riktigt fin hästgård. En representativ fastighet utanför Flyinge, med stor mangårdsbyggnad, högt till tak och vackra rum, ett renoverat gårdshus och en fantastisk trädgård. För att ge ett litet smakprov!

Ta hand om er, så ses vi kanske på visning framöver!

2020-03-31: Våren är på ingång, och bostäder fortsätter att säljas

Våren är nu ordentligt på ingång, även om vindarna fortfarande är kalla och vi t o m har fått lite snö två nätter i rad. Solen strålar, det blommar och knoppas, och fåglarna sjunger passionerat! De närmaste veckorna kommer några verkliga drömhem, av helt olika karaktär, att läggas ut till försäljning - håll utkik på Facebook, Instagram och hemsidan!

2020-03-18: Coronavirus, Covid-19

På Skånska Boställen värnar vi om våra kunder, vi tar vårt ansvar för att förhindra smittspridning, och vi följer noggrant utvecklingen och myndigheternas råd.

Vi åker endast ut på värderingsmöten om vi känner oss fullt friska och symptomfria, vi hälsar numera utan att ta i hand, och vi är extra noga med handhygienen. De kunder som har värderingsmöten inbokade och börjar känna sig krassliga, ber vi kontakta oss för att boka en ny tid.

I övrigt fortsätter Skånska Boställen sitt arbete som vanligt. Helt enskilda visningar är vår specialitet. Det normala för oss är att ha enskilda visningar, alternativt visningar för ett fåtal, eftersom vi anser det vara viktigt att spekulanter får se bostaden i lugn och ro inför en stor och viktig bostadsaffär. I tider med coronaspridning är enskilda visningar en självklarhet, det enda riktiga för att förhindra smittspridning.

Många mäklarfirmor inför nu virtuella visningar, men vår uppfattning är att bostaden måste upplevas på plats inför ett köp - varför vi fortsätter att erbjuda spekulanter riktigt bra visningar, under trygga förhållanden, d v s att såväl säljare som mäklare är friska och symptomfria, annars bokar vi om visningen.

Vi träffar gärna blivande säljare, redan inbokade säljare och spekulanter fysiskt - så länge alla är friska och symptomfria!

2020-02-07: Nytt år och nya möjligheter!

Ett nytt decennium har inletts, som jag har höga förväntningar på!

Vintergäck och snödroppar blommar sedan länge, och vi ser inte ut att få någon vinter alls. Efter månader av regn och rusk, har det varit ett par dagar med sol och klar luft - härligt!

Snart kommer våren och värmen, och jag ser fram emot många vackra bostäder att förmedla till nya ägare!

Bostadsmarknaden ser fortsatt bra ut! Enligt Svensk Mäklarstatistik ökade priserna med 1 % i hela riket årets första månad för bostadsrätter, medan villapriserna var oförändrade. För Malmö ökade dock priserna både gällande bostadsrätter (+2 %) och villor (+ 1 %). Malmö sticker även ut jämfört med övriga Sverige när det gäller årstakten (förändring de senaste 12 månaderna), där bostadsrätter har ökat 8 % och villor har ökat 10 %. Det ser ut att vara fortsatt goda tider på bostadsmarknaden i den här regionen!

Det är många som vill sälja sin bostad först i april-maj, varför ett tips är att planera in försäljningen i så god tid som möjligt - för att få bästa möjliga försäljningsperiod.

Har ni funderingar på att sälja? Börja med att boka ett möte, med fri rådgivning och fri värdering, så att beslutet om försäljning sedan kan fattas i lugn och ro.

Just nu har jag ett försäsongserbjudande! Flyttstädning ingår i arvodet för alla som bokar in en hus- eller lägenhetsförsäljning senast 2020-03-31. Först till kvarn, jag tar endast ett begränsat antal uppdrag!

Önskar alla en härligt glad vår!

2019-12-21: GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Skånska Boställen tar nu julledigt - och önskar alla God Jul & Gott Nytt År ✨!

Under 2020 ser jag fram emot att förmedla fler härliga bostäder!

Det går utmärkt att boka in värdering eller försäljning även under helgerna -
kontakta mig via mail, sms eller telefon.

Vi hörs och ses 2020!

2019-10-06: Nyrenoverad avstyckad gård strax utanför Svedala

Presentkortet är utlottat, och det är fullt upp att göra - härligt!

Idag lades den nyrenoverade, avstyckade gården utanför Fru Alstad ut till försäljning. Ett perfekt boende för den som vill bo fritt och ostört på landet - men bara 10 minuters bilväg från Svedala! Gå in och läs annonsen, fastigheten premiärvisas söndagen den 13:e oktober - välkomna!

Nästa vecka kommer ett charmigt gathus i Augustenborg ut till försäljning. En bostad med en egen trädgårdsoas i Malmö - för en köpare att renovera efter egna önskemål. Håll utkik efter nya drömbostäder på hemsidan, Facebook och Instagram!

2019-09-14: Vi bjuder på flyttstädning + lottar ut ett presentkort!

Idag lades fastigheten i Vinninge (Klågerup) ut till försäljning, och intresset ser ut att bli stort! Dessutom hör många redan nu av sig rörande den avstyckade gården utanför Svedala. Den kommer att förhandsvisas, så hör av er om ni vill se den innan den kommer ut till försäljning!

Det blir en spännande höst! Flera bostäder kommer att komma ut till försäljning - håll utkik!

Just nu kör jag en höstkampanj, där jag bjuder på flyttstädning! Det gäller alla som bokar ett uppdragsavtal innan 2019-12-31!

Boka ett möte - få fri värdering (skriftlig), konsultation och offert - helt utan motkrav!

Ska du sälja din bostad - nu eller om ett par år - var med i utlottningen av ett presentkort (500 kr) på Vismarlövs Café & Bagarstuga!

Gör så här för att vara med i utlottningen:
1. Gilla och dela Skånska Boställens Facebooksida
2. Skicka dina kontaktuppgifter per mail till: info@skanskabostallen.se, ange "SÄLJFUNDERINGAR"

LYCKA TILL - vinnaren meddelas per mail måndagen den 30:e september!

2019-09-08: Hösten är här och bostadspriserna fortsätter stiga!

Efter en lång och skön sommar kommer hösten nu smygande. Dags för raggsockor, stövlar, en tjockare tröja och mys framför en värmande brasa!

Bostadsmarknaden ser fortsatt bra ut! Enligt Svensk Mäklarstatistik ökade priserna med 1 % i hela riket under augusti, för både bostadsrätter och villor. Malmö sticker ut jämfört med övriga Sverige när det gäller årstakten (förändring de senaste 12 månaderna), där bostadsrätter har ökat 7-8 % och villor har ökat 4 %. Det är en bra tid att sälja bostad i den här regionen!

Skånska Boställen kommer att lägga ut flera fina bostäder till försäljning under hösten - först ut är två lantliga drömhem!

Under vecka 37 kommer en mycket trevlig och välskött bostad ut till försäljning, med fri utsikt över det böljande landskapet! Fastigheten ligger strax utanför Klågerup, som har en mycket bra förskola och skola (där mina barn går!). Pendlarläget till Lund, Malmö, Köpenhamn och Malmö Airport är perfekt. Se de första bilderna och en kort information om huset på Facebook och Instagram!

Något senare kommer en helt nyrenoverad avstyckad gård ut till försäljning. Gården ligger fritt och enskilt, men det tar endast 10 minuter in till Svedala centrum, som har det mesta i serviceväg och goda tåg-/bussförbindelser till övriga Skåne. Även här är pendlarläget till Lund, Malmö, Köpenhamn och flygplatsen optimalt! Säljaren har varit inspirerad av det danska och stilrena vid renoveringen - vilket har givit karaktär åt boningshuset. Köparen får här ett helt nyrenoverat hus att flytta in i. Läs mer om den här bostaden under "Snart till salu" på hemsidan, senare i höst kommer en komplett annons.

Den som funderar över att sälja sin bostad inom några år, kan snart vara med i utlottningen av ett presentkort på Vismarlövs Café & Bagarstuga - håll utkik på Facebook och Instagram!

Jag ser fram emot en fin höst, då fler kommer att hitta sina drömhem! Hör gärna av er om ni önskar en värdering, rådgivning inför försäljningen, eller om ni vill boka in en framtida försäljning!

2019-07-17: Önskar alla en skön sommar!

Två köpare fick tillgång till sina hus igår, och vi önskar dem varmt lycka till med sina nya boenden - en underbar tid att flytta in!

Skånska Boställen tar nu semester en månad, men svarar på sms, meddelanden och mail. Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp med en försäljning, om ni önskar en värdering eller om ni vill få trädgården fotograferad när den är som allra vackrast!

Håll utkik på hemsidan, på Facebook och följ oss på Instagram - till hösten kommer flera riktigt intressanta bostäder ut till försäljning!

Skånska Boställen önskar alla en riktigt lång och härlig sommar!

2019-04-17: Vinn presentkort på Vismarlövs Café & Bagarstuga!

Våren är här och Skånska Boställen önskar alla en Glad Påsk!

I vårglädjen lottar vi ut ett presentkort (500 kr) på Vismarlövs Café & Bagarstuga bland alla som gillar Skånska Boställens sida på Facebook! Perfekt för den som är sugen på en gofika!

Allr du behöver göra för att vara med i utlottningen är att gilla Skånska Boställens sida på Facebook, och sedan gilla och dela facebookinlägget med presentkortet!

Vinnare meddelas på Skånska Boställens facebooksida söndagen den 28:e april!

2019-03-08: Vårkänning!

Efter en lite avvaktande start på året, börjar det nu bli fart på bostadsmarknaden i Skåne! Den senaste månaden har priserna stigit i Malmöområdet både gällande bostadsrätter och villor, vilket skiljer sig från hur det ser ut i resten av Sverige. Sedan toppnoteringarna sommaren 2017 har priserna i Sverige generellt sjunkit med ca 8 % (BR) och ca 4 % (villor). I Malmö har priserna under samma period endast sjunkit med 5 % för BR, men faktiskt ökat med 1 % för villor. Jag tycker att det ser mycket positivt ut, och ser fram emot en riktigt bra vår och försommar!

Jag vill passa på att informera om två nya fastigheter som snart kommer ut till försäljning. Den ena är ett charmigt 40-talshus med en fantastisk trädgård i Lockarp. Det andra är en fastighet i Nordanå, där boningshuset ursprungligen är från 1850-talet - men om- och tilbyggd på 1990-talet, med stor parkliknande tomt. Båda fastigheter passar perfekt för trädgårdsintresserade!

2019-01-24: Skånska Boställen bjuder på flyttstädning!

Nytt år och nya möjligheter! Efter en skön ledighet, ser jag nu fram emot att förmedla fler drömbostäder!

Det är många som vill sälja sin bostad först i april-maj, varför ett tips är att planera in försäljningen i så god tid som möjligt - för att få bästa möjliga försäljningsperiod.

Just nu har jag ett försäsongserbjudande! Flyttstädning ingår i arvodet för alla som bokar in en hus- eller lägenhetsförsäljning senast 2019-02-28.

Funderingar på att sälja? Börja med att boka ett möte, med fri rådgivning och fri värdering, så att beslutet om försäljning sedan kan fattas i lugn och ro.

2018-12-12: God Jul!

Skånska Boställen tar nu julledigt - och önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2019!

Även om jag är ledig, går det utmärkt att boka in värdering eller försäljning även under helgerna.

På återhörande!

2018-11-19: Boka värdering & rådgivning inför 2019 års försäljningar!

Under december prioriteras vanligen jul- och nyårsfirande före bostadsaffärer. Men tiden går fort, i januari är det full fart på bostadsmarknaden igen. Ett nytt år med nya möjligheter och många köpsugna spekulanter väntas!

Den som har för avsikt att sälja sin bostad under 2019 – och vill göra en så bra affär som möjligt – bör redan nu ta kontakt med mäklare för att planera in försäljningen. Det är bra att vara ute i god tid, det ger möjlighet att få den allra bästa försäljningsperioden och försäljningen kan planeras på bästa sätt. Arbetet med att hitta spekulanter påbörjas dessutom alltid långt innan bostaden läggs ut till försäljning på riktigt.

Kontakta mig gärna för att boka in ett besök – och få en kostnadsfri (skriftlig) värdering av er bostad samt rådgivning inför försäljningen!

Jag drar på mig raggsockorna och önskar alla en riktigt härlig höst!

2018-09-08: Nya lägenheter Till Salu!

Två intressanta lägenheter till salu i Malmö just nu - av helt olika karaktär!

Nyss utlagd till försäljning, med visning den 16:e september:
En förtjusande tvåa i S:t Knuts charmiga Kulturkvarter!
Högst upp i huset, med en ljuvlig privat innergård. Ett lugnt och rofyllt läge, nära S:t Knuts torg och Malmös centrala delar - en plats att njuta, för både ung som äldre!

Nästa vecka läggs ännu en modern lägenhet vid Kalkbrottet ut till försäljning, med visning planerad söndagen den 23:e september:
En ljus och elegant trea, med genomgående exklusiva materialval, färdigställd så sent som 2017!
Ett unikt livsstilsboende vid Kalkbrottet i Limhamn, med tillgång till all service på Four Gardens anläggning (f. d. Victoria Park).

Läs annonserna och se bilder under "Till Salu" - varmt välkomna på visning!

2018-08-21: Vilken rivstart!

Skånska Boställen rivstartade hösten med en rekordsnabb försäljning av en riktigt fin taktvåning vid det unika livsstilsboendet Four Gardens (f d Victoria Park) intill Kalkbrottet i Limhamn. Lägenheten hann endast ligga ett par dagar på Hemnet, och såldes innan de första planerade visningarna!

Funderingar på sälja? Önskas en mäklare som lägger mycket tid på uppdraget - kontakta oss!

Vi ser fram emot en höst där många kommer att hitta sina drömboenden!

2018-07-05: Semester!

Skånska Boställen tar nu semester - vi håller semesterstängt hela juli!

Vi önskar alla kunder - gamla som nya - en riktigt lång och härlig sommar!

Den som önskar hjälp med försäljning till hösten - skicka ett mail med information och önskemål, vi återkopplar så snart vi kan!

2018-05-04: Äntligen vår och ett ökat tryck på bostadsmarknaden!

Äntligen är våren här, och vi tycker oss märka ett ökat tryck på bostadsmarknaden!
Efter en något avvaktande höst och vinter (framförallt i de dyrare områdena i storstäderna), är det nu många som visar intresse för försäljning och köp - precis som det brukar vara den här tiden på året!

Sökes ny bostad eller tomt för nybyggnation? Håll utkik på hemsidan, som ständigt uppdateras med aktuella bostäder! För närvarande kan vi erbjuda två charmiga boenden på Limhamn, ett gediget radhus i Svedala och byggklara tomter i natursköna Huaröd.

Funderingar på att sälja? Kika gärna in på vår Sökes-sida, där en mängd köpklara kunder bara väntar på att "rätt" ställe ska dyka upp!

2018-03-16: Vinnaren är utsedd!

På Stora Villamässan i Malmö kunde besökarna tävla om 1 000 kr i presentkort på Vismarlövs Café & Bagarstuga, genom att svara på var vi brukar ha våra tillträden?

Rätt svar är att vi gärna avslutar våra bostadsaffärer i den hemtrevliga miljön på Vismarlövs Café & Bagarstuga! När de sista dokumenten är undertecknade bjuder Skånska Boställen på kaffe och kakbuffé, alternativt en god sopplunch, medan banken löser eventuella lån och för över den resterande delen av köpeskillingen till säljarens bankkonto!

Bland de rätta svaren har vinnaren nu dragits:

STORT GRATTIS Mats Olsson -
1 000 kronor i presentkort på Vismarlövs Café & Bagarstuga!

2018-03-04: Stora Villamässan i Malmö - många besök i montern!

Skånska Boställen hade monter på Stora Villamässan i Malmö 1-4 mars -
fyra heldagar då hem och bostad fick stå helt i fokus!

STORT TACK för alla trevliga besök - av såväl nuvarande som gamla kunder, bostadssökande och (förhoppningsvis) nya kunder!

2017-12-22: God Jul!

Skånska Boställen önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Nu tar vi lite julledigt, men håll utkik - nästa år kommer intressanta bostäder och tomter ut till försäljning!

2018 kommer att bli ett spännande år! Efter en lite avvaktande höst, tror vi på högtryck på bostadsmarknaden under januari och februari - innan de nya amorteringskraven införs den 1:a mars.

Kontakta oss för mer information om ni har planer på att sälja. Vi åtar oss endast ett fåtal uppdrag åt gången, varför det är bra att boka in försäljningen i god tid. Letar ni bostad - berätta vad ni söker, så hjälper vi er att leta efter drömbostaden!

2017-08-21: Vardag igen!

Skånska Boställen hoppas att alla kunder - gamla som nya - har haft en riktigt lång och härlig sommar! Att vardagen är här igen, firar vi med att lägga ut en vacker fastighet till försäljning - en avstyckad gård på Söderslätt, med stora möjligheter till eget företagande!

Funderar ni på att sälja er bostad i höst, i vinter eller i vår? Kontakta oss för en kostnadsfri värdering och en helt förutsättningslös diskussion om den bästa försäljningsstrategin för just er bostad! Skånska Boställen åtar sig endast ett fåtal uppdrag i taget, för att kunna göra ett riktigt bra arbete. Vill ni anlita oss, boka därför i god tid!

Och ni som söker bostad - kontakta Skånska Boställen för att berätta vad ni söker, så meddelar vi så snart vi får in en matchande bostad!

2017-08-03: Redaktörens val i magasinet

Vi är stolta över att en av våra bostäder blir "Redaktörens val" i magasinet Rum & Bostad (nr 16, 2017) - som en av Sveriges 6 mest intressanta fastigheter som är till salu!

2017-07-13: Vilken fantastisk start - nu tar vi semester!

Vilken fantastisk start för Skånska Boställen - vilka fastigheter vi har fått förtroendet att förmedla!

Samtliga bostäder som hittills varit till salu är sålda. Nya lyckliga ägare har flyttat in, eller väntar på att få göra det. Vi tackar säljarna för förtroendet, och önskar alla köpare lycka till i framtiden!

Nu tar Skånska Boställen lite sommarledigt, men tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja till hösten (eller senare).

Skånska Boställen ser fram emot en spännande höst - med nya vackra bostäder att förmedla - och önskar alla en riktigt skön sommar!

2017-04-25: Nu öppnar Skånska Boställen!

Nu öppnar Skånska Boställen - varmt välkomna!

Vi firar hemsidans lansering med att lägga ut det första huset till försäljning - en modern och lättskött bostad i populära Bara!

Fler härliga bostäder kommer ut till försäljning den närmaste tiden - håll utkik!

Mail Facebook Instagram