Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vi förmedlar bostäder i Skåne!

Skånska Boställen har sitt kontor på Bruksgården, mellan Vismarlöv och Klågerup, i Svedala kommun. 

Uppdrag tas över hela Skåne. I första hand förmedlas villor, avstyckade gårdar, hästgårdar och lantbruksfastigheter, men även bostadsrätter och tomter. Primärt arbetsområde är nedanstående kommuner, men bostäder förmedlas över hela Skåne.
- Svedala
- Staffanstorp
- Malmö 
- Lund
- Trelleborg
- Skurup
- Ystad
- utmed hela Sydkusten

Som mäklare uppskattar jag variation. Jag arbetar lika gärna i storstad som långt ute på landet. Jag förmedlar gärna äldre bostäder, renoverade eller med renoveringsbehov, men också helt nyproducerade.  Hur drömbostaden ser ut skiljer sig från spekulant till spekulant, och varierar dessutom över tid. Genom att förmedla olika bostadstyper får jag möjlighet att träffa en mängd olika typer av spekulanter, vilket är både utvecklande och givande. En stor behållning i yrket är att få vara med på resan mot drömboendet - oavsett hur drömmen ser ut!

Äldre fastigheter har en unik känsla och charm, dessa fastigheter har dessutom många gånger en spännande och intressant historia att berätta, en typ av bostäder som jag mer än gärna förmedlar. Strikta och moderna bostäder är de äldre fastigheternas raka motsats, men jag förmedlar gärna sådana också bostäder med en spännande, ofta stram, arkitektur och inte sällan stora, vackra ljusinsläpp. Och så har vi hela spannet av bostadstyper däremellan. Såväl arkitektur och design, som renovering och byggnadsvård, ligger mig mycket varmt om hjärtat!

Jag är ekonomagronom i botten. Även mäklarutbildningen gick jag (flera år senare) på Sveriges Lantbruksuniversitet. Min ursprungliga tanke var att jag som mäklare skulle rikta in mig på förmedling av avstyckade gårdar, hästgårdar och lantbruksfastigheter. Jag inledde min karriär som mäklare med att förmedla villor och bostadsrätter, och insåg snabbt att det var något jag ville fortsätta med. Skånska Boställen förmedlar därför alla typer av bostäder. 


Varmt välkomna!

Karin Nilsson, 
Skånska Boställen

Mail Facebook Instagram