Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vi förmedlar bostäder i Skåne!

Skånska Boställens kontor ligger i utkanten av byn Vismarlöv, strax utanför Klågerup i Svedala  kommun — med omedelbar närhet till Svedala, Staffanstorp, Malmö och Lund. 

Jag som mäklare värdesätter variation, och tar därför gärna uppdrag av vitt skilda slag  över hela Skåne. Jag förmedlar lika gärna bostäder mitt i city, som långt ute på landet. Jag förmedlar helt nya bostäder, renoverade bostäder och renoveringsobjekt. Hur drömbostaden ser  ut skiljer sig från spekulant till spekulant, och varierar dessutom över tid. Genom att förmedla olika bostadstyper får jag möjlighet att träffa en mängd olika typer av spekulanter, vilket är både utvecklande och givande. En stor behållning i yrket är att få vara med på resan mot drömboendet - oavsett hur drömmen ser ut!

Äldre fastigheter har en unik känsla och charm, dessa fastigheter har dessutom många gånger en spännande och intressant historia att berätta, en typ av bostäder som jag mer än gärna förmedlar. Strikta och moderna bostäder är de äldre fastigheternas raka motsats, men jag förmedlar gärna sådana också —  det här är bostäder med en spännande, ofta stram, arkitektur och inte sällan stora, vackra ljusinsläpp. Och så har vi hela spannet  av bostadstyper däremellan. Såväl arkitektur och design, som renovering och byggnadsvård, ligger mig mycket varmt om hjärtat!

Jag är ekonomagronom i botten. Även mäklarutbildningen gick jag (flera år senare) på Sveriges Lantbruksuniversitet. Min ursprungliga tanke var att jag som mäklare skulle rikta in mig på förmedling av avstyckade gårdar och lantbruk. Jag inledde min karriär som mäklare med att förmedla villor och bostadsrätter, och insåg snabbt att det var något jag ville fortsätta med. Skånska Boställen förmedlar därför alla typer av bostäder. 

Skånska Boställen förmedlar villor, bostadsrätter, tomter, avstyckade gårdar, hästgårdar och lantbruk över hela Skåne,
med huvudfokus på följande kommuner:
Svedala
Staffanstorp
Malmö 
Lund
Trelleborg
Skurup
... liksom utmed hela Sydkusten


Varmt välkomna!

Karin Nilsson, 
Skånska Boställen

Mail Facebook Instagram