Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Din fastighetsmäklare i Skåne!

Jag som grundat och driver Skånska Boställen heter Karin Nilsson. Jag bor med min man, två söner, hundar och katt på en avstyckad gård i Vismarlöv strax utanför Klågerup. Kontoret har jag hemma på gården. När jag inte arbetar, befinner jag mig oftast på våra tennissatsande söners träningar eller tävlingar, alternativt ute i naturen. Vi har även en lantbruksfastighet utanför Eslöv.

Privat har jag låtit bygga hus utifrån egna ritningar, och jag har renoverat äldre fastigheter från grunden, vilket har givit mig praktiska kunskaper - även i gamla beprövade tekniker. Byggnadsvård intresserar mig mycket. 

Ett brinnande intresse för fastigheter, renovering, inredning och fotografering ledde mig till slut in i fastighetsmäklarbranschen, efter många år i ledande tjänster på huvudkontor inom dagligvaruhandeln. Drömmen om att starta mäklarbyrå - som skulle erbjuda den tjänst som jag själv har efterfrågat när jag köpt och sålt fastigheter - kom med tiden att växa sig allt starkare.

När jag säljer min bostad vill jag ha en kunnig, positiv och glad mäklare. Jag vill ha en mäklare som kan fastigheter, och som förstår vilka material jag har använt vid mina renoveringar eller när jag byggde. Jag vill ha en mäklare som ser fördelarna med just min bostad – och som kan förmedla det på ett bra sätt till tänkbara köpare. Jag märker direkt om mäklaren är genuint intresserad av mig som kund, och jag vill att engagemanget ska vara detsamma mot de spekulanter som visar intresse för min bostad. Det är också viktigt att mäklaren känner till närområdet, alternativt läser in sig på det, eftersom jag vill att spekulanterna ska få veta hur skolorna i området är, var mataffärer, lekplatser och busshållplatser ligger, och vilka idrottsföreningar och restauranger som finns i närheten. Mäklaren ska vara lätt att få tag på, och kunna ge svar på eventuella frågor och funderingar. Jag vill ha en mäklare som engagerar sig, och som lägger ordentligt med tid på uppdraget att förmedla min bostad, och som inte har ett flertal andra projekt samtidigt. När jag köper en bostad vill jag kunna titta på den i lugn och ro inför köpet, utan stress, och samtidigt ha tillgång till mäklaren. För mig är det mycket viktigt att bostaden får en korrekt och tilltalande presentation, varför jag vill ha en mäklare som ser till att få riktigt bra bilder och som tar fram ett snyggt och genomarbetat säljmaterial.

Jag är ekonom (ekonomagronom), med mångårig erfarenhet av försäljning, förhandling och marknadsföring på större företag. Jag bestämde mig för att ändra yrkesinriktning, och utbildade mig till fastighetsmäklare. Efter tid som anställd mäklare på en av de större mäklarkedjorna, förverkligade jag min dröm - våren 2017 startade jag Skånska Boställen!

Varmt välkomna!

 

KARIN NILSSON
Ägare & grundare
Ekonomagronom & Reg. Fastighetsmäklare
karin@skanskabostallen.se
076-611 26 00

Mail Facebook Instagram