Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kontakta Skånska Boställen!

Mäklarens tillgänglighet är mycket viktig, därför har Skånska Boställen inga traditionella öppettider. Att en spekulant snabbt får svar på sina frågor och funderingar kan vara helt avgörande för köpbeslutet. Den som vill lägga ett bud, ska lätt kunna göra det. Skånska Boställens målsättning är att alla - säljare, köpare, spekulanter och nya kunder - ska få kontakt så snabbt som möjligt. Vi kan på kort varsel ofta ordna en visning eller en värdering om så önskas. Bud hanteras självklart alltid direkt.  

Kontakta oss gärna för att berätta vilken typ av bostad ni söker och var, så håller vi utkik efter drömbostaden åt er. Funderar ni på att sälja en bostad, kontakta oss så berättar vi mer om vad som är viktigt att känna till inför försäljningen, och vad vi anser är viktigt för att få ett så bra resultat som möjligt - vi bokar gärna in ett helt kostnadsfritt värderingsmöte med er! Självklart ska ni kontakta oss om ni har frågor eller funderingar kring de bostäder vi har ute till försäljning. Kontakta oss om ni behöver hjälp med kapitalvinstberäkningen, när vi har hjälpt till med förmedlingen. Behöver ni hjälp med styling, kontakta oss. Har ni hittat en köpare på egen hand, kontakta oss för att få hjälp att ta fram köpekontrakts- och tillträdeshandlingar.

Det är är alltid möjligt att kontakta oss! Har vi inte möjlighet att svara, återkopplar vi så fort vi kan.

 

RING eller SKICKA SMS:  
076-611 26 00

SKICKA MAIL: 
info@skanskabostallen, karin@skanskabostallen.se

 

Karin Nilsson
Ägare & grundare, Skånska Boställen
Ekonomagronom
Registrerad Fastighetsmäklare

Mail Facebook Instagram