Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kontakta oss!

Att ha hög tillgänglighet är mycket viktig för oss! Vår målsättning är att alla - säljare, köpare, spekulanter och nya kunder - snabbt ska få svar på eventuella frågor och funderingar. Vi kan på kort varsel ofta ordna en visning eller en värdering om så önskas. Bud hanteras självklart alltid direkt.  

Kontakta oss gärna för att berätta vilken typ av bostad ni söker och var, så håller vi utkik efter drömbostaden åt er. Funderar ni på att sälja en bostad, kontakta oss så berättar vi mer om vad som är viktigt att känna till inför försäljningen, och vad vi anser är viktigt för att få ett så bra resultat som möjligt - vi bokar gärna in ett helt kostnadsfritt värderingsmöte med er! Självklart ska ni kontakta oss om ni har frågor eller funderingar kring de bostäder vi har ute till försäljning. Kontakta oss om ni behöver hjälp med kapitalvinstberäkningen, när vi har hjälpt till med förmedlingen. Behöver ni hjälp med styling, kontakta oss. Har ni hittat en köpare på egen hand, kontakta oss för att få hjälp att ta fram köpekontrakts- och tillträdeshandlingar.

Det är är alltid möjligt att kontakta oss, oavsett veckodag eller tid på dygnet!

Vi återkopplar så fort vi kan, om vi inte har möjlighet att svara direkt.

RING/SKICKA SMS:   076-611 26 00

SKRIV ETT MAIL:       info@skanskabostallen, karin@skanskabostallen.se

Mail Facebook Instagram