Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

FASTIGHETER SÖKES - SPEKULANTER FINNES!

Skånska Boställen har kontakt med ett stort antal spekulanter - i Sverige och utomlands - som söker olika typer av fastigheter.

Här listas ett urval av vad köpklara kunder i Skånska Boställens spekulantregister söker, på olika håll i Skåne.

Kanske efterfrågas något som du så smått funderar över att sälja? Kontakta i så fall Karin för mer information (karin@skanskabostallen.se). Alla fastigheter förmedlas inte på den öppna marknaden. 

Den som är med i Skånska Boställens spekulantregister får tidig VIP-information om kommande objekt, dessutom finns möjlighet att göra en efterlysning här. Kontakta Karin (karin@skanskabostallen.se) för anmälan till spekulantregistret

HÄSTGÅRD - MINST 2 HA, GÄRNA MED TVÅ BOSTÄDER

För köpklar kunds räkning sökes en hästgård omfattande minst 2 ha. Önskemål: 4-5 boxar. Ridbana. Bostadshus med minst 5 rum. Gärna ytterligare en bostad på gården för uthyrning. Centrala Skåne är att föredra, men inget måste.

GÅRD/MARK FÖR ATT SKAPA MINDRE HÄSTGÅRD - minst 1 ha

För köpklar kunds räkning sökes fastighet omfattande minst 1 ha för att skapa en mindre hästgård. Bostadsbyggnaden får gärna ha renoveringsbehov. Stallbyggnader behöver inte finnas. Hela Skåne är intresssant. Potential och läge viktigast!

HÄSTGÅRD I NORDVÄSTRA SKÅNE - MINST 2 HA

För köpklar kunds räkning sökes en hästgård i nordvästra Skåne omfattande minst 2 ha, gärna belägen på Bjärehalvön. Gården behöver inte fungera som hästgård idag, men möjlighet ska finnas att göra om den till en gård för hästar. Renoveringsbehov eller färdigrenoverat, allt är av intresse! 

NATURNÄRA FASTIGHET - max 45 minuter från Helsingborg

För köpklar kund räkning sökes en naturnära fastighet med möjlighet till odling och djurhållning i mindre skala.
Önskemål: mindre bostadsbyggnad, gärna ekonomibyggnader, tyst och rofyllt läge, närhet till skog och sjö. Visst renoveringsbehov är ok. Max 45 minuters bilresa till Helsingborg. 

GAMLA SKOLBYGGNADER ELLER ANDRA UNIKA BYGGNADER MED KARAKTÄR - efter försäljningen av Hassle Skola finns ett stort antal köpklara spekulanter som söker liknande fastigheter!

Gamla skolbyggnader, men också andra typer av byggnader som har unik karaktär och känsla, är eftertraktade just nu! Efter försäljningen av Hassle Skola finns ett flertal köpaklara kunder som söker just sådana objekt. Gärna naturskönt belägna med stor trädgård, och gärna nära goda kommunikationer!

GEDIGET ÄLDRE TEGELHUS MED STORA FÖNSTER - i Höör, Eslöv eller Stehag

För köpklar kunds räkning sökes gediget äldre tegelhus med stora fönster, i Höör, Eslöv, Stehag alternativt med goda kommunikationsmöjligheter. Gärna en bit från trafikerad väg. Uppvuxen trädgård. Minst 4 sovrum.

BOSTAD (200-250 KVM) PÅ LANTLIGT LÄGE MED KARAKTÄR OCH KÄNSLA - på pendlingsavstånd till Malmö/Lund

För köpklar kunds räkning sökes bostad med karaktär och känsla på 200-250 kvm. Lantligt läge, gärna med cykelavstånd till bad. Fastigheten viktigare än skick – nyrenoverat eller renoveringsobjekt, allt är intressant! Pendlingsavstånd til Malmö/Lund max 30 minuter.

ÄLDRE HUS MED SJÄL, POTENTIAL OCH STOR TRÄDGÅRD

För köpklar kunds räkning sökes ett äldre hus med själ och stor potential. Det är viktigt att trädgården är stor! Hus och trädgård viktigare än plats och skick!

ETT FLERTAL KUNDER SÖKER FASTIGHETER FÖR GENERATIONSBOENDE - gärna med goda kommunikationsmöjligheter

Ett flertal köpaklara kunder söker efter "rätt" fastighet för generationsboende. Naturskönt belägna, med stora trädgårdar och gärna med goda kommunikationsmöjligheter!

STOR FASTIGHET MED TVÅ SEPARATA BOENDEN OCH MÖJLIGHET FÖR SKAPANDE VERKSAMHET- med pendlingsavstånd till Lund/Malmö

För köpklara kunder sökes en stor fastighet där två familjer kan bo i separata boenden, på samma fastighet. Finns möjlighet för skapande verksamhet är det ett stort plus. Trädgård för odling. Pendlingsavstånd till Malmö/Lund.

HUS MED KARAKTÄR OCH MÖJLIGHET TILL LIVSMEDELSVERKSAMHET - max restid till Malmö ca 1 timme

För kunds räkning sökes ett hus med "wow-faktor". En f.d. skola/kyrka/udda fastighet men lika gärna en skånelänga. Möjlighet till livsmedelsverksamhet. Trädgård med goda odlingsmöjligheter, helst på minst 2000 kvm. Stort kök, eller möjlighet att renovera så att köket blir större. Minst fyra sovrum och två vardagsrum/allrum. Växthus/orangeri och pool är ett stort plus. Det skall gå att pendla till Malmö, helst med tåg. Max resttid med bil från Malmö är ca 1 timme. 

BOSTAD ATT KOMBINERA MED SKULPTURVERKSTAD - var som helst i Skåne

För köpklar kunds räkning sökes bostad som kan kombineras med skulpturverkstad (stora verk). Var som helst i Skåne!

STÖRRE HUS I SKÅNE MED TRÄDGÅRD OCH ATELJÉ - var som helst i Skåne

För köpklar kunds räkning sökes ett större bostadshus med karaktär, naturskönt beläget. Gärna med konstnärsateljé, eller möjlighet att skapa en sådan. Hela Skåne är intressant!

LANTLIGT BELÄGET ÄLDRE HUS ELLER MINDRE AVSTYCKAD GÅRD MED KARAKTÄR OCH KÄNSLA - på pendlingsavstånd till Malmö/Lund

För kunds räkning sökes ett lantligt beläget hus eller mindre gård med karaktär och känsla. Minst 150 kvm bostad. Gärna i by liknande Stehag. Någorlunda pendlingsavtsånd till Malmö/Lund. Närhet till natur är viktigt! Renoverat eller renoveringsobjekt – är huset rätt spelar skicket ingen roll!

STÖRRE HÄSTGÅRD MED MARK OCH MANGÅRDSBYGGNAD MED KARAKTÄR - var som helst i Skåne

För köpklar kunds räkning sökes större hästgård med minst 10 ha mark och stallbyggnader. Mangårdsbyggnad med karaktär. Hela Skåne är intressant!

HÄSTGÅRD FÖR HOPPRYTTARE MED CA 10 BOXAR OCH LAGOM MYCKET MARK - gärna i trakterna kring Ängelholm eller Helsingborg

För köpklar kunds räkning sökes en hästgård för hoppryttare i Ängelholms- eller Helsingborgstrakten. Ej nära stora vägar. Ca 10 boxar önskas, men ej för mycket tillhörande mark. Stort hus, gärna med karaktär. Minst fem sovrum och stort kök.

HÄSTGÅRD MED MARK TILLRÄCKLIG FÖR ETT PAR HÄSTAR - i Trelleborgs kommun

För köpklar kunds räkning sökes en mindre hästgård med mark för ett par stycken hästar. Gärna i Trelleborgs kommun.

STÖRRE ÄLDRE SKÅNEGÅRD FÖR BOENDE I KOMBINATION MED VERKSAMHET - högt belägen med vacker utsikt, max 15 km från havet, mellan Trelleborg och Ystad

För kunds räkning sökes en större äldre skånegård längs Sydkusten för boende i kombination med viss verksamhet. Minst 300 kvm bostad. Gårdshus/gästbostad som kan hyras ut är ett plus. Högt belägen med vacker utsikt är önskvärt, och relativt kustnära (upp till 15 km från havet). Gärna mellan Trelleborg och Ystad.

HÄSTGÅRD MED MARK NÄRA FINA RIDVÄGAR - max tre mil från Trelleborg

För köpklar kunds räkning sökes en hästgård med mark max tre mil från Trelleborg. Viktigt med fina ridvägar i närheten, helst ej asfalterade och trafikerade vägar för att nå dessa.

AVSTYCKAD GÅRD MED MINDRE BOSTAD OCH STOR TRÄDGÅRD, GÄRNA EXTRABOSTAD OCH VERKSTAD/GARAGE - pendlingsavstånd till Lund/Staffanstorp

För köpklar kunds räkning sökes en avstyckad gård med normal takhöjd, gärna med extrabostad för uthyrning. Pendlingsavstånd till Lund/Staffanstorp. Bostaden behöver inte vara stor, men det är positivt om det finns en länga med verkstad/garage. Bostaden får gärna vara i tegel, men det är inte ett krav. Lättare renoveringsbehov är ok. Gärna stor trädgård.

ÄLDRE SKÅNEGÅRD PÅ FRITT OCH OSTÖRT LÄGE, MINST 1 HA MARK OCH 200 KVM BOSTAD - var som helst i Skåne

För köpklar kunds räkning sökes en äldre gård med minst 1 ha mark på fritt och ostört läge. Gärna en traditionell skånegård. Bostadsbyggnad omfattande minst 200 kvm. Gärna någon form av vattendrag på fastigheten, eller i närheten.

FASTIGHET ATT HA SOM KURSGÅRD - naturskönt belägen

För köpklar kunds räkning sökes naturskönt bekägen fastighet att ha som kursgård

HUS VID HAVET MED STORT TOMT - nära naturområden

För köpklar kunds räkning sökes hus nära havet. Stor tomt med närhet till naturområden!

HÄSTGÅRD MED MARK OCH STALL FÖR MINST FYRA HÄSTAR - i område med fina rid- och körvägar

För köpklar kunds räkning sökes hästgård med mark, med fina rid- och körvägar i närheten. Stall för minst fyra hästar. Ekonomibyggnad för vagnar, transporter och MC. Fyra sovrum i bostaden. Önskat område: Lund-Hörby- Sjöbo, Skurup, Klågerup, Staffanstorp, Genarp, Torna Hällestad, Löberöd.

MINDRE GÅRD MED CA 2 HA, GÄRNA MED GÅRDSHUS/GÄSTHUS - på Skånes östra sida

För köpklar kunds räkning sökes en mindre gård med ca 2 ha mark. Gärna med ett gårdshus/gästhus. På Skånes östra sida, men behöver inte ligga vid havet. Bilintresse finns.

GÅRD MED BOSTAD PÅ CA 250 KVM OCH LITE MARK - i Trelleborg, Svedala, Vellinge eller Malmö kommun

För köpklar kunds räkning sökes en mindre gård med ca 2 hektar mark. Boningshus önskas vara ca 250 kvm, helst med högt till tak. Finns det ett par ekonomibyggnader är det en fördel Önskat område: Trelleborg, Svedala, Vellinge eller Malmö kommun.

FASTIGHET MED TVÅ BOSTÄDER, ALTERNATIVT EN STÖRRE BOSTAD SOM GÅR ATT DELA - mellan Vellinge och Trelleborg

För köpklar kunds räkning sökes en fastighet med två bostäder, alternativt en större bostad som går att dela i flera boenden. Önskat område: Vellinge-Trelleborg. Finns biytor är det en fördel

TRELÄNGAD ÄLDRE SKÅNEGÅRD MED KOMMERSIELLT GÅNGBART LÄGE - gärna längs sydkusten

För köpklar kunds räkning sökes en kommersiellt gångbar fastighet någonstans längs sydkusten. Gärna en trelängad äldre skånegård. Finns två bostäder är det ett stort plus.

HÄSTGÅRD MED 6-10 HA MARK, RIDHUS ETT PLUS - gärna mellan Kivik och Lund, men även andra områden är intressanta

För köpklar kunds räkning sökes hästgård med 6-10 ha mark för hästverksamhet i kombination med generationsboende. Ridhus är ett plus. Helst någonstans mellan Kivik och Lund, men även andra områden är intressanta.

HÄSTGÅRD MED 2-7 HA MARK, MED RIDHUS OCH RIDBANA - hela Skåne är intressant (förutom den nordöstra delen)

För köpklar kunds räkning sökes hästgård för 4 hästar, 2-7 ha. Bostadshus på ca 150-200 kvm önskas. Ridbana och ridhus är ett plus. Renovering inget hinder. Hela Skåne är intressant, förutom den nordöstra  delen (Hässleholm/Kristianstad). 

HÄSTGÅRD MED MINST 2 HA OCH FUNGERANDE STALL, RIDHUS ETT PLUS - var som helst i Skåne, potential viktigare än skick!

För köpklar kunds räkning sökes hästgård var som helst i Skåne, med tillhörande mark om minst 2 ha. Det måste finnas ett fungerande stall för stor häst. Finns ridhus är det ett plus. Potentialen är viktigare än skicket!

STÖRRE BOSTADSBYGGNAD MED KARAKTÄR, GÄRNA MED LOKAL FÖR KURSVERKSAMHET - i Vellinge, Trelleborg, Skurup, Svedala, Staffanstorp, Lund, Lomma eller Malmö kommun

För köpklar kunds räkning sökes en större bostadsbyggnad med karaktär (ca 250 kvm). Ytterligare byggnad som kan göras om till kurslokal är ett stort plus, liksom om det finns gästhus och garage. Tomten bör vara minst 2000 kvm, gärna större. Följande kommuner är intressanta: Vellinge, västra eller norra delarna av Trelleborgs kommun (t ex Fuglie, Börringe, Grönby), Svedala, Staffanstorp, södra Lunds kommun och södra Lomma. På landet utanför Malmö kan också vara av intresse liksom Skurup. Drömläget är nära Bokskogen, Börringe eller Häckeberga!

HÄSTGÅRD MED MARK, GÄRNA MED TVÅ BOSTADSHUS - i trakterna kring Svedala

För köpklar kunds räknig sökes hästgård med mark i trakterna kring Svedala. Gärna med två bostadshus.

MINDRE HÄSTGÅRD - i Sjöbo, Blentarp eller Genarp

För kunds räkning sökes en mindre hästgård i trakterna kring Sjöbo, Blentarp eller Genarp.

HÄSTGÅRD MED MARK - i Svedala, Vellinge eller Trelleborgs kommun

För köpklar kunds räkning sökes hästgård med tillhörande mark, i Svedala eller Vellinge kommun, alterrnativt i Trelleborgs kommun (mot Vellinge). 

HÄSTGÅRD MED MINST 5 HA – i Lunds, Staffanstorps eller Höörs kommun

För köpklar kunds räkning sökes gård lämpad för hästverksamhet, omfattande minst 5 ha. Renovering inget hinder. Helst i Lunds, Staffanstorps eller Höörs kommun. Vid rätt objekt, kan även andra områden kan vara intressanta. Närhet till skola och service. Trafikerad väg i direkt närhet är inte önskvärd.

TOMT PÅ CA 800 KVM - i Bunkeflostrand, Klagshamn eller Tygelsjö

För köpklar kunds räkning sökes en tomt i trakterna kring Bunkeflostrand, Klagshamn eller Tygelsjö – för byggnation av bostadshus. Tomten bör vara ca 800 kvm stor. 

GODS/SÄTERI/HERRGÅRD ELLER GÅRD - var som helst i Skåne, med eller utan mark

För kunds räkning sökes en gård med eller utan mark. Helst ett gods, säteri eller herrgård - då är alla lägen i Skåne intressanta! En gård bör ligga i följande kommuner: Skurup, Trelleborg, Svedala eller Höllviken. Minst 5000 kvm tomt, alternativt med tillhörande mark. Bostadsbyggnad på minst 250 kvm eller större (400-500 kvm). Gärna 1-2 ekonomibyggnader.

TOMT ELLER GÅRD PÅ OSTÖRT, FRITT & VACKERT LÄGE - mellan Gessie och Vellinge väster

För kunds räkning sökes tomt eller gård (0,5-1,5 ha) med det perfekta läget, gärna med havsutsikt! Läget är mycket viktigt - ostört, fritt och vackert! Ej invid störande väg. Om det är det en tomt kommer bostadsbyggnad att byggas. Är det en gård vore det optimalt med en bostadsbyggnad på 250-300 kvm, samt ekonomibyggnader på 150-200 kvm. 

VACKERT BELÄGEN GÅRD MED KARAKTÄR - max 10 ha, helst mellan Malmö/Lund och Sjöbo

För kunds räkning sökes en vackert belägen gård  om max 10 ha, gärna med stor mangårdsbyggnad, äldre detaljer bevarade och högt till tak! Skick är mindre relevant. Möjlighet till djurhållning. Gärna befintliga ekonomibyggnader. Önskat område: helst väster om Sjöbo. 

ENPLANSHUS MED VACKER UTSIKT - mellan Oxie och Ystad

För kunds räkning sökes ett enplanshus i Oxie. Ett hus med det lilla extra önskas, hög standard och fin utsikt, liksom närhet till bra kommunikationer!

ÅKERMARK - i Klågerup, Bara, Svedala eller Staffanstorp

För kunds räkning sökes åkermark i trakterna kring Klågerup, Bara, Svedala och Staffanstorp. Allt är av intresse!

Mail Facebook Instagram