Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vad tycker säljare och köpare som anlitat Skånska Boställen?

Säljare och köpare som så önskar, får här med egna ord beskriva hur försäljning eller köp via Skånska Boställen har upplevts.


Hur mina kunder upplever försäljning eller köp är betydelsefull information för mig, men det är också intressant för nya kunder. Jag tackar ödmjukast de kunder som vill dela med sig av sin upplevelse!

Karin Nilsson, Skånska Boställen

 

 

Säljare 2023

”En mer engagerad mäklare än Karin är nog svårt att hitta. Hon gjorde hela processen otroligt smidig och jag kände ett stort förtroende för att hon förmedlade bostaden på bästa sätt, både för mig som säljare, men även för köparen. Rekommenderar starkt.”

Köpare 2023

”Trots att vi hade några svårigheter i och med köpet så var mäklaren till stor hjälp. Vi är jättenöjda med processen och den hjälp och stöd vi fick. Vi fick både råd och ett bemötande med tålamod och stort engagemang för gemensamma lösningar. Det uppskattades enormt.”

Säljare 2023, Köpare 2019

”Efter att ha köpt vårt hus via Karin var det nu vår tur att sälja med hjälp av Karin. Ur båda perspektiven är Karin en mycket engagerad, påläst och noggrann mäklare som vi varmt kan rekommendera!”

Köpare 2023

”Jag har precis köpt mitt första hus med Skånska Boställen. Karin gav kanonservice och är mycket kunnig, jag fick svar på varenda fråga jag hade. 

Helt enkelt, rekommenderar starkt Skånska Boställen.”

Säljare 2023

”Vi hade turen att ha gett försäljningsuppdraget till Karin Nilsson på Skånska Boställen. Det hände flera svårigheter på vägen, det var mycket att reda ut men Karin är både tålmodig, tydlig och entusiastisk. Vi gjorde ett bra val av mäklare, bästa betyg.”

Köpare 2023

”Vi har nog varit med om det bästa husköpet, inte bara för att vi älskar vårt nya hus utan även hela processen som skapat en fantastisk upplevelse för oss. Vi visste att det skulle bli roligt att köpa hus men detta var på en helt annan nivå! Tack för allt, för att du har skapat ett värdefullt minne för oss.

Ha det bäst Karin!”

Säljare 2023, Köpare 2022

"Karin är en fantastisk människa och mäklare som får både köpare och säljare att känna sig trygga. Efter att ha både köpt och sålt med Karins och Skånska boställens hjälp kan vi bara säga att man känner sig otroligt trygg på båda sidor. 

Tack för allt stöd genom en så skakig marknad! Det finns ingen som hade kunnat göra det bättre ❤️"

Säljare 2022

"Tack Karin för ditt engagemang och ditt hårda slit med att sälja denna fastighet trots den dåliga marknaden, jag hoppas den nya ägaren kommer trivas!”

Säljare 2022

"Är tacksam att du tog väl hand om försäljningen. Tack för det." 

Köpare 2022

”Tack så mycket än en gång Karin och @faijerskagarden  för lyckönskningar, husdrömmen och det fina arbetet med att förmedla denna underbara gård ❤️ vi kunde inte vara lyckligare"

Säljare 2022

”Tack än en gång Karin för det fina arbetet med förmedlingen ❤️

Säljare 2022

”Karin är en personlig mäklare som tar sig an sitt uppdrag som om hon själv ägde objektet. Som säljare kan det inte bli tryggare. Duktig mäklare som tänker på precis ALLT och hon omger sig med duktiga fotografer för bästa tänkbara resultat.

Vi kan varmt rekommendera Skånska Boställen!”

Säljare 2021

"Jag fick stort förtroende för Karin redan vid vårt första möte, det var uppenbart att hon ville att försäljningen av vår hästgård skulle bli så bra som möjligt både för oss och köparen.  Karin var ärlig, engagerad och kunnig genom hela processen och la ner ett stort engagemang på att ta reda på så mycket som möjligt om vår fastighet inför försäljningen. Vi rekommenderar alla att anlita Karin som mäklare"

Köpare 2021, Säljare 2021

"Vi har fått nöjet att vara både köpare och säljare med Karin och är väldigt nöjda på båda hållen. 

Oerhört påläst på både fastighet och omgivningen. Att avsluta affären på Vismarlövs Café & Bagarstuga med en god lunch var pricken över i. Vi ger Karin ett stort tack och våra varmaste rekommendationer."

Köpare 2021

"Tusen tack, Karin, för allt ditt arbete med att göra det möjligt!

Från första kontakten har det varit ett rent nöje att arbeta med Karin. Karin är inte bara professionell i sin yrkesutövning utan också mån om att vårda den mänskliga kontakten – vilket är nödvändigt för att förmedla ett objekt som Gröndal, där så mycket mer än bara pengar och köpa och sälja står på spel. Som köpare från utlandet var det extra viktigt att känna oss väl omhändertagna, vilket vi också var – med besked! Karin tvekade inte att åka ut och filma fastigheten i minsta detalj och på sätt att det nästan kändes som att vi var där på visning."

Säljare 2021

”Tack Karin för den professionella hjälp vi fått med att sälja min morbrors dödsbo. Redan vid första mötet var du påläst och engagerad, du har varit korrekt och informativ samt återkopplat snabbt med alla frågor vi haft, det har känts tryggt hela vägen genom den process det är att sälja ett dödsbo. Lunchen på Vismarlövs café var ett fantastiskt trevligt avslut. Vi kan varmt rekommendera Karin.”

Säljare 2021

“Karin Nilsson har varit otroligt ambitiös och engagerad i sin roll som mäklare, kan bara varmt rekommendera henne vidare!”

Säljare 2020

”Vi kan varmt rekommendera Karin att ta hand om er försäljning. Med ett korrekt och informativt sätt kommer Karin guida er genom denna process så just er bostad hamnar hos rätt köpare. Vi upplever att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda hos Skånska Boställen.”

Säljare 2020

”Tack Karin för en fin o trevlig affär. Vi önskar dig en riktigt varm o skön sommar. Vi kan varmt rekommendera din fina mäklarfirma. Än en gång stort tack för ditt engagemang under försäljningens gång. Vi är jättenöjda alla tre.”

Säljare 2020

“Karin var en mycket bra mäklare, må jag säga! Hon var väldigt noggrann, kunnig och tekniskt påläst. Det fanns inga frågetecken alls, Karin var tydlig och skötte försäljningen jättebra. Jag är nöjd!” Jag är

Köpare 2020

”Vi köpte vårt drömhus via Karin. Redan presentationen av huset var något extra. Och under hela resan har Karin varit väldigt serviceminded och snabb i att svara på frågor och ta reda på information när det behövdes. Hon har varit mer personlig och skickat julkort, mail med grattis och lycka till önskningar längs vägen och bjöd in på lunch på Vismarlöv vid överlåtandet. Mycket trevligt! Vi kan varmt rekommendera Karin.”

Säljare 2019

“Karin jobbade snabbt och skötte försäljningen jättebra!”

Säljare 2019

“Karin engagerade sig kolossalt mycket och vi är jättenöjda med henne!”

Säljare 2019

“Karin var perfekt, hon skötte allting superbt!”

Säljare 2019

”Tack Karin för all all professionell hjälp jag fick när du hjälpte mig med att sälja mitt hus. Jag behövde inte tänka på något själv, du fixade allt. Den nära kontakt jag fick med dig gjorde att jag kände mig trygg och lugn under hela processen Allt gick ju så smidigt och lätt. Den underbara broschyren du tryckte upp är ett minne jag alltid kommer att ha med mig. Jag kommer att sakna dig och våra många samtal om familj och annat.”

Säljare 2019

"Karin har från första stund varit otroligt professionell och trevlig. Hon är kunnig avseende gamla byggnader, om marknaden och har känslan för rätt köpare. Mycket väl genomarbetat och väl beskrivet prospekt med mycket snygga bilder.

Jag kan varmt rekommendera Skånska Boställen för mäklaruppdrag."

Köpare 2019

”Vi som köpare är mycket nöjda med Skånska Boställen. Det blev en smidig affär på alla sätt och vis med en lyhörd och flexibel mäklare.”

Säljare 2019

”Olika typer av fastigheter kan kräva olika strategier vid försäljning och vi kände att Karin hade den motivation och personliga touch som behövdes för att angripa vårt ganska speciella och svårvärderade objekt. Hon hjälpte oss också att hitta rätt köpare redan innan vår fastighet lades ut på bostadsmarknaden, så vi slapp fotografering och visningar. Hon är tillgänglig när man behöver råd och stöd, och puttar en varsamt framåt när man gått istå. Skånska Boställen rekommenderas varmt av oss!”

Säljare 2019

"Vi är mycket nöjda med hur Karin skötte försäljningen av vårt hus. Ett stort engagemang från första stund tills köpet var genomfört. Snabb återkoppling och hjälp med många detaljer. Vi är jättenöjda"

Säljare 2019

"Karin jobbade snabbt och skötte försäljningen jättebra!"

Köpare 2019

"En mäklare med ett personligt och professionellt bemötande. Kommer utan tvekan att bli vårt förstahandsval vid eventuell framtida husförsäljning."

Säljare 2019

”Tack Karin Du är helt superb och har löst min husaffär på bästa tänkbara sätt! Alltid glad och tillmötesgående. Har varm rekommenderat dig vidare till andra som går i säljtankar.”

Säljare 2018

"Jag är mycket nöjd med att ha anlitat Skånska Boställen för försäljning av min fastighet. Karin tog hand om försäljningen, och höll visningar på ett mycket bra sätt. Karin höll mig uppdaterad om vad som hände hela tiden, och kunde lugna min frustration ibland. Karin var lätt att få tag på om jag hade några frågor. Karin kunde "se" det bästa med min fastighet. Skånska Boställen kunde fotografera fastigheten från dess "bästa" sida. Skånska Boställen "bryr" sig om både säljare och köpare.

Jag kan varmt rekommendera Skånska Boställen både till köpare och säljare."

Säljare 2018

"Vi lärde känna Karin på husvisningar i Limhamn och det som utmärkte sig direkt var att hon tog sig väldigt god tid med oss spekulanter på visning. Vi fick även i efterhand svar på alla våra frågor kring husen snabbt, sakligt och kunnigt. Dessutom möttes vi några gånger av sammanställd tilläggsinformation efter visning som hjälpte oss som spekulanter att få en fin helhetsbild inför ett ev husköp. Även i det läge då vi sålde lägenheten med Karins hjälp var hon mycket grundlig och tydlig och vi tror att det ger den trygghet som är viktig då man gör en affär som för många är den största man gör i livet. Vi rekommenderar varmt alla våra vänner att använda Skånska boställen, vilket även vår bostadsrättsförenings styrelse gör efter som de ansåg sig fått precis det bemötande som de önskar sig, men aldrig annars varit med om."

Säljare 2018

"Karin lyssnade in oss bra, var väldigt engagerad och behjälplig under hela försäljningsprocessen."

Säljare 2018

"Karin är påläst redan från början. Hon är trevlig och hela tiden snabb att återkoppla."

Köpare 2018

"Tusen tusen tack!!! Jag är supernöjd och allt känns superbra!!! Jag mår som en prinsessa, och det är tack vare dig!!! Du är guld värd med ditt oerhört trevliga sätt att vara och att man känner sig välkommen. Tack, Karin!!!"

Köpare 2018

"Vi vill verkligen varmt rekommendera Karin och Skånska Boställen! Hon har varit helt fantastisk i sitt bemötande och tagit så väl hand om oss som köpare i hela processen, vilket har känts otroligt bra och tryggt. Alltid varit snabb på att svara på frågor och återkoppla till oss och tagit reda på allt vad vi har undrat över. Hon tog sig till och med ut i snöstorm för att visa huset för oss då vi kom långväga ifrån, med risk för att köra fast i snön på den Skånska slätten! Tack Karin för fantastiskt fin service och för att du gjorde vår husaffär så smidig och lätt!

Köpare 2018

"Karin är en väldigt omtänksam mäklare, alltid snabb med att svara på frågor, och tappade aldrig tålamodet med alla våra frågor. Hela köpprocessen kändes väldigt trygg, säker och transparent."

Köpare 2018

"Vår kontakt har varit väldigt bra och du har hållit mig uppdaterad samt varit ute i god tid med information. Köpprocessen har även varit smidig från start till slut och det är jag väldigt nöjd med. :) Tack ska du ha! Jag kommer verkligen att ha dig i åtanke om/när jag kommer sälja lägenheten!"

Köpare 2017

"Från första sekund till sista skrivelse så har Karin och Skånska boställen varit strålande med oss köpare. Vi upplevde hela köp-processen som smidig och att vi hela tiden blev väl informerade och underrättade om allt. Processen kändes professionell och transparent rakt igenom och Karins hjälp kändes väl balanserad där hon tillvaratog både våra intressen som köpare och omsorg om säljarna. Vi är mer än nöjda både med vårt köp och det arbete som Karin la ned. Ska vi någon gång köpa eller sälja något mer i krokarna så anlitar vi mer än gärna Karin för detta!”

Säljare 2017

”Karin ger ett otroligt proffsigt intryck, är genuint intresserad, noggrann, väl förberedd och erbjuder fantastisk service och ett otroligt engagemang genom hela köp/säljprocessen! Kan varmt rekommendera Skånska Boställen!”

Säljare 2017

”Karin ger ett otroligt proffsigt intryck, är genuint intresserad, noggrann, väl förberedd och erbjuder fantastisk service och ett otroligt engagemang genom hela köp/säljprocessen! Kan varmt rekommendera Skånska Boställen!” "Vi upplever att du skött försäljningen av vårt älskade hus i Limhamn helt perfekt. Allt fungerade jättefint från vårt möte innan försäljningen till den trevliga avslutningen på Vismarlövs Café och Bagarstuga. Önskar dig lycka till i fortsättningen."

Säljare 2017

"Tack Karin för att du la ner hela din själ o hjärta vid försäljningen av mitt sommarhus i Beddingestrand. Allt arbete du gjorde fungerade helt perfekt. Det var ett stort nöje att fått förmånen att ha Skånska Boställen o Dej som mäklare."

Köpare 2017

"Skånska Boställen visade ett stort engagemang under hela köpprocessen. Som köpare fick vi bra service och klara besked, och vi hade väldigt många frågor! Vår upplevelse är att Karin har god kunskap om Skåne och snabbt förstår vad man som köpare söker, hon är förtroendegivande och väldigt kunnig. Vi vill varmt rekommendera Skånska Boställen."

Mail Facebook Instagram