Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Snart till salu

Bostäder som presenteras här kommer snart att läggas ut till försäljning, men är inte riktigt klara för annsonering och visning. Anmäl gärna intresse för aktuell fastighet till mäklaren redan nu!

 

MÖJLIGHETERNAS GÅRD I SAGOLIK NATUR - PERFEKT FÖR HÄSTHÅLLNING - IDYLLISKT, FRITT & FRIDFULLT!

SNART TILL SALU UTANFÖR SVEDALA!

Unik möjlighet att förvärva en mycket naturskönt belägen gård, med den egna marken samlad kring hus och stallbyggnad, och härlig bokskog runt knuten. Ett tillfälle för den som söker en lagom stor gård att utveckla efter egna önskemål, med tillräckligt mycket mark för häst- eller annan djurhållning (6,76 ha).

Här finns ett charmigt äldre bostadshus (ca 70 kvm), f.d. stall med vidbyggd loge (ca 250 kvm), brygghus med murstock och ett mindre gästhus.

Gården ligger strax utanför Svedala (5 minuter med bil till centrum). Busshållplats finns vid infartsvägen. Ridhuskort kan köpas på närbelägna Bökebergs Arena (Sveriges ridgymnasium).

Ett lugnt och avskilt boende i vacker natur, med utsikt över de egna ägorna, och samtidigt helt nära bra skolor, service och tåg till Malmö/Köpenhamn. En lantbruksfastighet att renovera och utveckla efter egna önskemål, på ett mycket bra läge i den expansiva Öresundsregionen!

Pris: 4 995 000 kr, eller högstbjudande

Planerad försäljning i slutet av april!
Kontakta Karin för mer information och intresseanmälan: karin@skanskabostallen.se

 

 

Mail Facebook Instagram