Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Senaste Nytt

 

 

21:a augusti 2017

Skånska Boställen hoppas att alla kunder - gamla som nya - har haft en riktigt lång och härlig sommar! Att vardagen är här igen, firar vi med att lägga ut en vacker fastighet till försäljning - en avstyckad gård på Söderslätt, med stora möjligheter till eget företagande!

Funderar ni på att sälja er bostad i höst, i vinter eller i vår? Kontakta oss för en kostnadsfri värdering och en helt förutsättningslös diskussion om den bästa försäljningsstrategin för just er bostad! Skånska Boställen åtar sig endast ett fåtal uppdrag i taget, för att kunna göra ett riktigt bra arbete. Vill ni anlita oss, boka därför i god tid!

Och ni som söker bostad - kontakta Skånska Boställen för att berätta vad ni söker, så meddelar vi så snart vi får in en matchande bostad!

3:e augusti 2017

Vi är stolta över att en av våra bostäder blir "Redaktörens val" i magasinet Rum & Bostad (nr 16, 2017) - som en av Sveriges 6 mest intressanta fastigheter som är till salu!

13:e juli 2017

Vilken fantastisk start för Skånska Boställen - vilka fastigheter vi har fått förtroendet att förmedla!

Samtliga bostäder som hittills varit till salu är sålda. Nya lyckliga ägare har flyttat in, eller väntar på att få göra det. Vi tackar säljarna för förtroendet, och önskar alla köpare lycka till i framtiden!

Nu tar Skånska Boställen lite sommarledigt, men tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja till hösten (eller senare).

Skånska Boställen ser fram emot en spännande höst - med nya vackra bostäder att förmedla - och önskar alla en riktigt skön sommar!

25:e april 2017

Nu öppnar Skånska Boställen - varmt välkomna!

Vi firar hemsidans lansering med att lägga ut det första huset till försäljning - en modern och lättskött bostad i populära Bara!

Fler härliga bostäder kommer ut till försäljning den närmaste tiden - håll utkik!

Mail Facebook Instagram