Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Senaste Nytt

 

 

17:e juli 2019 - Önskar alla en skön sommar!

Två köpare fick tillgång till sina hus igår, och vi önskar dem varmt lycka till med sina nya boenden - en underbar tid att flytta in!

Skånska Boställen tar nu semester en månad, men svarar på sms, meddelanden och mail. Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp med en försäljning, om ni önskar en värdering eller om ni vill få trädgården fotograferad när den är som allra vackrast!

Håll utkik på hemsidan, på Facebook och följ oss på Instagram - till hösten kommer flera riktigt intressanta bostäder ut till försäljning!

Skånska Boställen önskar alla en riktigt lång och härlig sommar!

17:e april 2019 - Vinn presentkort på Vismarlövs Café & Bagarstuga!

Våren är här och Skånska Boställen önskar alla en Glad Påsk!

I vårglädjen lottar vi ut ett presentkort (500 kr) på Vismarlövs Café & Bagarstuga bland alla som gillar Skånska Boställens sida på Facebook! Perfekt för den som är sugen på en gofika!

Allr du behöver göra för att vara med i utlottningen är att gilla Skånska Boställens sida på Facebook, och sedan gilla och dela facebookinlägget med presentkortet!

Vinnare meddelas på Skånska Boställens facebooksida söndagen den 28:e april!

8:e mars 2019 - Vårkänning!

Efter en lite avvaktande start på året, börjar det nu bli fart på bostadsmarknaden i Skåne! Den senaste månaden har priserna stigit i Malmöområdet både gällande bostadsrätter och villor, vilket skiljer sig från hur det ser ut i resten av Sverige. Sedan toppnoteringarna sommaren 2017 har priserna i Sverige generellt sjunkit med ca 8 % (BR) och ca 4 % (villor). I Malmö har priserna under samma period endast sjunkit med 5 % för BR, men faktiskt ökat med 1 % för villor. Jag tycker att det ser mycket positivt ut, och ser fram emot en riktigt bra vår och försommar!

Jag vill passa på att informera om två nya fastigheter som snart kommer ut till försäljning. Den ena är ett charmigt 40-talshus med en fantastisk trädgård i Lockarp. Det andra är en fastighet i Nordanå, där boningshuset ursprungligen är från 1850-talet - men om- och tilbyggd på 1990-talet, med stor parkliknande tomt. Båda fastigheter passar perfekt för trädgårdsintresserade!

24:e januari 2019 - Skånska Boställen bjuder på flyttstädning!

Nytt år och nya möjligheter! Efter en skön ledighet, ser jag nu fram emot att förmedla fler drömbostäder!

Det är många som vill sälja sin bostad först i april-maj, varför ett tips är att planera in försäljningen i så god tid som möjligt - för att få bästa möjliga försäljningsperiod.

Just nu har jag ett försäsongserbjudande! Flyttstädning ingår i arvodet för alla som bokar in en hus- eller lägenhetsförsäljning senast 2019-02-28.

Funderingar på att sälja? Börja med att boka ett möte, med fri rådgivning och fri värdering, så att beslutet om försäljning sedan kan fattas i lugn och ro.

23:e december 2018 - God Jul!

Skånska Boställen tar nu julledigt - och önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2019!

Även om jag är ledig, går det utmärkt att boka in värdering eller försäljning även under helgerna.

På återhörande!

19:e november 2018 - Boka värdering & rådgivning inför 2019 års försäljningar!

Under december prioriteras vanligen jul- och nyårsfirande före bostadsaffärer. Men tiden går fort, i januari är det full fart på bostadsmarknaden igen. Ett nytt år med nya möjligheter och många köpsugna spekulanter väntas!

Den som har för avsikt att sälja sin bostad under 2019 – och vill göra en så bra affär som möjligt – bör redan nu ta kontakt med mäklare för att planera in försäljningen. Det är bra att vara ute i god tid, det ger möjlighet att få den allra bästa försäljningsperioden och försäljningen kan planeras på bästa sätt. Arbetet med att hitta spekulanter påbörjas dessutom alltid långt innan bostaden läggs ut till försäljning på riktigt.

Kontakta mig gärna för att boka in ett besök – och få en kostnadsfri (skriftlig) värdering av er bostad samt rådgivning inför försäljningen!

Jag drar på mig raggsockorna och önskar alla en riktigt härlig höst!

8:e september 2018 - Nya lägenheter Till Salu!

Två intressanta lägenheter till salu i Malmö just nu - av helt olika karaktär!

Nyss utlagd till försäljning, med visning den 16:e september:
En förtjusande tvåa i S:t Knuts charmiga Kulturkvarter!
Högst upp i huset, med en ljuvlig privat innergård. Ett lugnt och rofyllt läge, nära S:t Knuts torg och Malmös centrala delar - en plats att njuta, för både ung som äldre!

Nästa vecka läggs ännu en modern lägenhet vid Kalkbrottet ut till försäljning, med visning planerad söndagen den 23:e september:
En ljus och elegant trea, med genomgående exklusiva materialval, färdigställd så sent som 2017!
Ett unikt livsstilsboende vid Kalkbrottet i Limhamn, med tillgång till all service på Four Gardens anläggning (f. d. Victoria Park).

Läs annonserna och se bilder under "Till Salu" - varmt välkomna på visning!

21:a augusti 2018 - Vilken rivstart!

Skånska Boställen rivstartade hösten med en rekordsnabb försäljning av en riktigt fin taktvåning vid det unika livsstilsboendet Four Gardens (f d Victoria Park) intill Kalkbrottet i Limhamn. Lägenheten hann endast ligga ett par dagar på Hemnet, och såldes innan de första planerade visningarna!

Funderingar på sälja? Önskas en mäklare som lägger mycket tid på uppdraget - kontakta oss!

Vi ser fram emot en höst där många kommer att hitta sina drömboenden!

5:e juli 2018 - Semester!

Skånska Boställen tar nu semester - vi håller semesterstängt hela juli!

Vi önskar alla kunder - gamla som nya - en riktigt lång och härlig sommar!

Den som önskar hjälp med försäljning till hösten - skicka ett mail med information och önskemål, vi återkopplar så snart vi kan!

4:e maj 2018 - Äntligen vår och ett ökat tryck på bostadsmarknaden!

Äntligen är våren här, och vi tycker oss märka ett ökat tryck på bostadsmarknaden!
Efter en något avvaktande höst och vinter (framförallt i de dyrare områdena i storstäderna), är det nu många som visar intresse för försäljning och köp - precis som det brukar vara den här tiden på året!

Sökes ny bostad eller tomt för nybyggnation? Håll utkik på hemsidan, som ständigt uppdateras med aktuella bostäder! För närvarande kan vi erbjuda två charmiga boenden på Limhamn, ett gediget radhus i Svedala och byggklara tomter i natursköna Huaröd.

Funderingar på att sälja? Kika gärna in på vår Sökes-sida, där en mängd köpklara kunder bara väntar på att "rätt" ställe ska dyka upp!

16:e mars 2018 - Vinnaren är utsedd!

På Stora Villamässan i Malmö kunde besökarna tävla om 1 000 kr i presentkort på Vismarlövs Café & Bagarstuga, genom att svara på var vi brukar ha våra tillträden?

Rätt svar är att vi gärna avslutar våra bostadsaffärer i den hemtrevliga miljön på Vismarlövs Café & Bagarstuga! När de sista dokumenten är undertecknade bjuder Skånska Boställen på kaffe och kakbuffé, alternativt en god sopplunch, medan banken löser eventuella lån och för över den resterande delen av köpeskillingen till säljarens bankkonto!

Bland de rätta svaren har vinnaren nu dragits:

STORT GRATTIS Mats Olsson -
1 000 kronor i presentkort på Vismarlövs Café & Bagarstuga!

4:e mars 2018, Stora Villamässan i Malmö - många besök i montern!

Skånska Boställen hade monter på Stora Villamässan i Malmö 1-4 mars -
fyra heldagar då hem och bostad fick stå helt i fokus!

STORT TACK för alla trevliga besök - av såväl nuvarande som gamla kunder, bostadssökande och (förhoppningsvis) nya kunder!

22:a december 2017 - God Jul!

Skånska Boställen önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Nu tar vi lite julledigt, men håll utkik - nästa år kommer intressanta bostäder och tomter ut till försäljning!

2018 kommer att bli ett spännande år! Efter en lite avvaktande höst, tror vi på högtryck på bostadsmarknaden under januari och februari - innan de nya amorteringskraven införs den 1:a mars.

Kontakta oss för mer information om ni har planer på att sälja. Vi åtar oss endast ett fåtal uppdrag åt gången, varför det är bra att boka in försäljningen i god tid. Letar ni bostad - berätta vad ni söker, så hjälper vi er att leta efter drömbostaden!

21:a augusti 2017

Skånska Boställen hoppas att alla kunder - gamla som nya - har haft en riktigt lång och härlig sommar! Att vardagen är här igen, firar vi med att lägga ut en vacker fastighet till försäljning - en avstyckad gård på Söderslätt, med stora möjligheter till eget företagande!

Funderar ni på att sälja er bostad i höst, i vinter eller i vår? Kontakta oss för en kostnadsfri värdering och en helt förutsättningslös diskussion om den bästa försäljningsstrategin för just er bostad! Skånska Boställen åtar sig endast ett fåtal uppdrag i taget, för att kunna göra ett riktigt bra arbete. Vill ni anlita oss, boka därför i god tid!

Och ni som söker bostad - kontakta Skånska Boställen för att berätta vad ni söker, så meddelar vi så snart vi får in en matchande bostad!

3:e augusti 2017

Vi är stolta över att en av våra bostäder blir "Redaktörens val" i magasinet Rum & Bostad (nr 16, 2017) - som en av Sveriges 6 mest intressanta fastigheter som är till salu!

13:e juli 2017

Vilken fantastisk start för Skånska Boställen - vilka fastigheter vi har fått förtroendet att förmedla!

Samtliga bostäder som hittills varit till salu är sålda. Nya lyckliga ägare har flyttat in, eller väntar på att få göra det. Vi tackar säljarna för förtroendet, och önskar alla köpare lycka till i framtiden!

Nu tar Skånska Boställen lite sommarledigt, men tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja till hösten (eller senare).

Skånska Boställen ser fram emot en spännande höst - med nya vackra bostäder att förmedla - och önskar alla en riktigt skön sommar!

25:e april 2017

Nu öppnar Skånska Boställen - varmt välkomna!

Vi firar hemsidans lansering med att lägga ut det första huset till försäljning - en modern och lättskött bostad i populära Bara!

Fler härliga bostäder kommer ut till försäljning den närmaste tiden - håll utkik!

Mail Facebook Instagram