Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Bostäder sökes

Köpklara kunder söker bostäder och tomter i nedanstående områden. Har du något att sälja, som stämmer in på något av önskemålen? Kontakta i så fall Skånska Boställen för mer information!

 

LUND - Radhus (BR) med uteplats och garage

För kunds räkning sökes ett radhus med uteplats på 4 rum och kök, med garage, i Lund.

AVSTYCKAD GÅRD - renoveringsobjekt inget hinder, helst max 30 min från Malmö/Lund

För kunds räkning sökes lantligt belägen fastighet, gärna vackert belägen och helst max 30 minuter från Malmö/Lund. Renoveringsbehov inget hinder!

TRELLEBORG/SKURUP/SVEDALA - bostadshus med 1-3 ha mark och möjlighet till hästhållning!

För kunds räkning sökes en lantligt belägen fastighet - i Trelleborgs, Skurup eller Svedala Kommun - med möjlighet till hästhållning! Fina ridvägar önskas. Stall behöver inte finnas. 

NÄRA SKOG, MAX 10 KM TILL HAV - lantligt belägen avstyckad gård!

För kunds räkning sökes en lantligt belägen fastighet - gärna en avstyckad gård! Både skog och hav önskas i närheten, helst inte längre från havet än 6-10 km. Två rejäla kontor ska rymmas. Gästhus får gärna finnas. Minst 1 000 kvm tomt. Närhet till bra kommunikationer är viktigt. Det ska vara möjligt att bo på fastigheten direkt, men ytskikt är inga problem att renovera!

ÖSTERLEN (YSTAD-SIMRISHAMN) - vackert beläget enplanshus i gott skick!

För kunds räkning sökes ett vackert beläget enplanshus i gott skick på Österlen - gärna mellan Ystad och Simrishamn! Ca 150 kvm, med tre sovrum. Tomtstorlek ca 1 000-1 500 kvm. 

YSTAD/SÖDRA SKÅNE - vackert belägen skånelänga med ekonomibyggnad!

För kunds räkning sökes en vackert belägen skånelänga i södra Skåne (gärna i Ystad-trakten), med ekonomibyggnad eller industribyggnad - som passar att göra om till festlokal!

NÄRA MALMÖ - f d skola, ekonomibyggnad eller industrilokal för verksamhet!

För kunds räkning sökes en gammal skola, en ekonomibyggnad eller en f d industrilokal med gott grundskick - att bedriva verksamhet i (såsom musikarrangemang, bröllop mm). Helst på rimligt avstånd från Malmö. Allt av intresse!

NÄRA HAV eller SJÖ - vinterbonad fritidsbostad med närhet till bra kommunikationer!

För kunds räkning sökes en vinterbonad  fritidsbostad med max 2 km till hav eller sjö, och närhet till bra kommunikationer. Bostaden ska inte vara i alltför dåligt skick, men ett visst renoveringsbehov är inga problem!

ÖSTERLEN - tomt med havsutsikt!

För kunds räkning sökes en vackert belägen tomt  med havsutsikt på Österlen. Tomtstorlek är av mindre betydelse.

SKURUP - tomt för bostadsbygge, ca 1000-1300 kvm!

För kunds räkning sökes en tomt att bygga hus på. Önskad storlek är 1 000-1 300 kvm. Helst nära Skurup, men området söder om Malmö och norr om Trelleborg kan också vara intressant.

LOMMA/LUND - 1-planshus på ca 100 kvm!

För kunds räkning sökes ett handikappvänligt enplanshus på ca 100 kvm i Lomma eller Lund. Gärna med källare, eller andra utrymmen till förvaring. 

LIMHAMN/LUND/LOMMA/HÖLLVIKEN - hus i bra skick!

För kunds räkning sökes ett trevligt hus på ca 150 kvm i Limhamn, Lund, Lomma eller Höllviken. Gott skick önskas, men ett visst renoveringsbehov fungerar också.

LUND/SÖDRA SANDBY/GENARP - bostad med 8-10 ha mark och fina ridvägar!

För kunds räkning sökes en bostad med 8-10 ha mark, med fina ridvägar i närheten - så nära Lund som möjligt! Lund, Södra Sandby eller Genarp är tänkbara områden. Stall behöver inte finnas. Om det finns en äldre stallbyggnad eller maskinhall är det positivt.

YSTAD/ÄNGELHOLM - 3:a (eller större) i markplan med uteplats!

För kunds räkning sökes en 3:a-4:a i gott skick, i markplan, med uteplats och två toaletter - i Ystad eller Ängelholm. Goda kommunikationsmöjligheter i närheten är ett krav.

OXIE - mindre hus med stor trädgård!

För kunds räkning sökes ett mindre hus (80-100 kvm) i Oxie, med stor trädgård (500-1 000 kvm), och närhet till vackra promenadvägar! 

NÄRA HAVET - bostad med dubbelgarage och ekonomibyggnader!

För kunds räkning sökes en bostad nära havet, på ca 140-150 kvm. Dubbelgarage önskas och dessutom gärna ekonomibyggnader! 

SKURUP/SVEDALA/STAFFANSTORP/HJÄRUP - fristående hus!

För kunds räkning sökes ett fristående hus i Skurup, Svedala, Staffanstorp eller Hjärup. Minst 130 kvm stor bostad. 700-1 000 kvm stor tomt önskas. Ytskikt kan renoveras.

LIMHAMN/KLAGSHAMN/LOMMA/TYGELSJÖ - enplanshus med fin trädgård!

För kunds räkning sökes ett enplanshus (utan källare) med fin trädgård - vackert beläget och med närhet havet - i Limhamn, Klagshamn, Lomma eller Tygelsjö.

SYDVÄSTRA SKÅNE - enplanshus i vacker miljö, med närhet till goda kommunikationer!

För kunds räkning sökes ett enplanshus i vacker miljö i sydvästra Skåne - med närhet till goda kommunikationer. 100-125 kvm stor bostad, med minst 3 rum. Mindre tomt. Även tomt med byggrätt kan vara intressant.

SVEDALA - enplanshus!

För kunds räkning sökes ett enplanshus i Svedala. 4-5 rum önskas, och helst på den västra sidan av Svedala!

KLÅGERUP/BARA/SVEDALA/STAFFANSTORP - åkermark

Åkermark sökes i trakterna kring Klågerup, Bara, Svedala och Staffanstorp. Allt är av intresse!

Mail Facebook Instagram