Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Företag vi samarbetar med:

FLYTTSTÄDNING - Five Star Städ i Skåne AB

Det är mycket viktigt att välja en bra städfirma till flyttstädningen - en firma som går att lita på, som utför städningen på ett utmärkt sätt och som lämnar garanti på arbetet.

Skånska Boställen rekommenderar Five Star Städ i Skåne AB, som städar mycket bra - dessutom till bra pris. För bästa pris, meddela att bokningen sker via Skånska Boställen!

Hemsida: www.5starstad.se

TRÄDGÅRDSDESIGN - Herrström Trädgårdsdesign

Jag lärde känna Li Herrström när jag förmedlade familjens helt underbara funkishus i Kyrkoköpinge för några år sedan. Till huset hörde en helt fantastisk trädgård, som Li själv hade designat.

Li driver företag med inriktning trädgårdsdesign - som Skånska Boställen varmt kan rekommendera!

Hemsida: www.herrstrom.se

KOMPLETT STYLING, TRÄDGÅRDSDESIGN - Karin Lindstedt Kirchhoff

Den som anlitar Skånska Boställen får alltid kostnadsfri stylinghjälp inför fotografering och visning. Det händer dock att kunder efterfrågar en komplett och mycket omfattande bostadsstyling inför försäljningen, exempelvis om bostaden står helt tom. Då kan Karin Lindstedt Kirchhoff vara behjälplig - en inredare som Skånska Boställen varmt kan rekommendera!

Karin är utbildad inredningsarkitekt från Beckmans School of Design. Hon har haft uppdrag för bland annat IKEA, Ordning och Reda, NK, Sturegallerian och Familjebostäder. Dessutom har hon jobbat som inredare framför kameran på ROOMSERVICE, Kanal 5 och HUSRÄDDARNA på TV3. Andra stora inredningsuppdrag har varit Bomässor för Familjebostäder i Stockholm.

Karin har även mångårig erfarenhet som trädgårdsdesigner med uppdrag för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Hemsida: www.karin.tv

Mail Facebook Instagram