Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vad tycker säljare och köpare?

Säljare och köpare som så önskar, får här med egna ord beskriva hur de upplever försäljningen eller köpet via Skånska Boställen!

Köpare, juli 2017

"Från första sekund till sista skrivelse så har Karin och Skånska boställen varit strålande med oss köpare. Vi upplevde hela köp-processen som smidig och att vi hela tiden blev väl informerade och underrättade om allt. Processen kändes professionell och transparent rakt igenom och Karins hjälp kändes väl balanserad där hon tillvaratog både våra intressen som köpare och omsorg om säljarna. Vi är mer än nöjda både med vårt köp och det arbete som Karin la ned. Ska vi någon gång köpa eller sälja något mer i krokarna så anlitar vi mer än gärna Karin för detta!”

Säljare, juli 2017

” Karin ger ett otroligt proffsigt intryck, är genuint intresserad, noggrann, väl förberedd och erbjuder fantastisk service och ett otroligt engagemang genom hela köp/säljprocessen! Kan varmt rekommendera Skånska Boställen! ”

Säljare, juni 2017

"Vi upplever att du skött försäljningen av vårt älskade hus i Limhamn helt perfekt. Allt fungerade jättefint från vårt möte innan försäljningen till den trevliga avslutningen på Vismarlövs Café och Bagarstuga. Önskar dig lycka till i fortsättningen."

Säljare, juni 2017

"Tack Karin för att du la ner hela din själ o hjärta vid försäljningen av mitt sommarhus i Beddingestrand. Allt arbete du gjorde fungerade helt perfekt. Det var ett stort nöje att fått förmånen att ha Skånska Boställen o Dej som mäklare."

Köpare, juni 2017

"Skånska Boställen visade ett stort engagemang under hela köpprocessen. Som köpare fick vi bra service och klara besked, och vi hade väldigt många frågor! Vår upplevelse är att Karin har god kunskap om Skåne och snabbt förstår vad man som köpare söker, hon är förtroendegivande och väldigt kunnig. Vi vill varmt rekommendera Skånska Boställen."

Mail Facebook Instagram