Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vad tycker säljare och köpare som anlitat Skånska Boställen?

Säljare och köpare som så önskar, får här med egna ord beskriva hur de upplever försäljning eller köp via Skånska Boställen!

Säljare, augusti 2018

"Vi lärde känna Karin på husvisningar i Limhamn och det som utmärkte sig direkt var att hon tog sig väldigt god tid med oss spekulanter på visning. Vi fick även i efterhand svar på alla våra frågor kring husen snabbt, sakligt och kunnigt. Dessutom möttes vi några gånger av sammanställd tilläggsinformation efter visning som hjälpte oss som spekulanter att få en fin helhetsbild inför ett ev husköp. Även i det läge då vi sålde lägenheten med Karins hjälp var hon mycket grundlig och tydlig och vi tror att det ger den trygghet som är viktig då man gör en affär som för många är den största man gör i livet. Vi rekommenderar varmt alla våra vänner att använda Skånska boställen, vilket även vår bostadsrättsförenings styrelse gör efter som de ansåg sig fått precis det bemötande som de önskar sig, men aldrig annars varit med om."

Köpare, maj 2018

"Tusen tusen tack!!! Jag är supernöjd och allt känns superbra!!! Jag mår som en prinsessa, och det är tack vare dig!!! Du är guld värd med ditt oerhört  trevliga sätt att vara och att man känner  sig välkommen. Tack,  Karin!!!"

Köpare, april 2018

"Karin är en väldigt omtänksam mäklare, alltid snabb med att svara på frågor, och tappade aldrig tålamodet med alla våra frågor. Hela köpprocessen kändes väldigt trygg, säker och transparent."

Köpare, april 2018

"Vår kontakt har varit väldigt bra och  du har hållit mig uppdaterad samt varit ute i god tid med information. Köpprocessen har även varit smidig från start till slut och det är jag väldigt nöjd med. :) Tack ska du ha! Jag kommer verkligen att ha dig i åtanke om/när jag kommer sälja lägenheten!"

Köpare, juli 2017

"Från första sekund till sista skrivelse så har Karin och Skånska boställen varit strålande med oss köpare. Vi upplevde hela köp-processen som smidig och att vi hela tiden blev väl informerade och underrättade om allt. Processen kändes professionell och transparent rakt igenom och Karins hjälp kändes väl balanserad där hon tillvaratog både våra intressen som köpare och omsorg om säljarna. Vi är mer än nöjda både med vårt köp och det arbete som Karin la ned. Ska vi någon gång köpa eller sälja något mer i krokarna så anlitar vi mer än gärna Karin för detta!”

Säljare, juli 2017

” Karin ger ett otroligt proffsigt intryck, är genuint intresserad, noggrann, väl förberedd och erbjuder fantastisk service och ett otroligt engagemang genom hela köp/säljprocessen! Kan varmt rekommendera Skånska Boställen! ”

Säljare, juni 2017

"Vi upplever att du skött försäljningen av vårt älskade hus i Limhamn helt perfekt. Allt fungerade jättefint från vårt möte innan försäljningen till den trevliga avslutningen på Vismarlövs Café och Bagarstuga. Önskar dig lycka till i fortsättningen."

Säljare, juni 2017

"Tack Karin för att du la ner hela din själ o hjärta vid försäljningen av mitt sommarhus i Beddingestrand. Allt arbete du gjorde fungerade helt perfekt. Det var ett stort nöje att fått förmånen att ha Skånska Boställen o Dej som mäklare."

Köpare, juni 2017

"Skånska Boställen visade ett stort engagemang under hela köpprocessen. Som köpare fick vi bra service och klara besked, och vi hade väldigt många frågor! Vår upplevelse är att Karin har god kunskap om Skåne och snabbt förstår vad man som köpare söker, hon är förtroendegivande och väldigt kunnig. Vi vill varmt rekommendera Skånska Boställen."

Mail Facebook Instagram