Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

SKÅNSKA BOSTÄLLEN - din fastighetsmäklare!

Jag som grundat och driver Skånska Boställen heter Karin Nilsson. Jag bor med min man och våra två pojkar på en avstyckad gård i Vismarlöv, strax utanför Klågerup. Verksamheten drivs hemifrån. När maken och jag inte arbetar, befinner vi oss oftast på våra idrottande söners träningar och tävlingar (tennis och manlig artistisk gymnastik). Vi har även ett lantbruk utanför Eslöv.

Ett brinnande intresse för fastigheter, renovering, inredning och fotografering – ledde mig in i fastighetsmäklarbranschen, efter många år i ledande tjänster på huvudkontor i dagligvaruhandeln.

Jag har låtit bygga hus utifrån egna ritningar, och jag har renoverat äldre fastigheter från grunden, vilket har givit mig praktiska kunskaper - även i gamla beprövade tekniker. Kunskaper som är mycket värdefulla för en mäklare!

Jag är ekonom i grunden, och jag har under många år framgångsrikt arbetat med försäljning, förhandling och marknadsföring utanför mäklarbranschen. Drömmen om att starta ett mäklarföretag - ett företag som erbjuder den tjänst som jag själv har efterfrågat när jag köpt och sålt fastigheter - växte sig allt starkare! 

När jag säljer min bostad vill jag ha en kunnig, positiv och glad mäklare. Jag vill ha en mäklare som kan fastigheter, och som förstår vilka material jag har använt vid mina renoveringar eller när jag byggde. Jag vill ha en mäklare som ser fördelarna med just min bostad – och som kan förmedla det på ett bra sätt till tänkbara köpare. Jag märker direkt om mäklaren är genuint intresserad av mig som kund, och jag vill att engagemanget ska vara detsamma mot de spekulanter som visar intresse för min bostad. Det är också viktigt att mäklaren känner till närområdet, alternativt läser in sig på det, eftersom jag vill att spekulanterna ska få veta hur skolorna i området är, var mataffärer, lekplatser och busshållplatser ligger, och vilka idrottsföreningar och restauranger som finns i närheten. Mäklaren ska vara lätt att få tag på, och kunna ge svar på eventuella frågor och funderingar. Jag vill ha en mäklare som engagerar sig, som lägger ordentligt med tid på uppdraget att sälja min bostad, och som inte har ett flertal andra projekt samtidigt. För mig är det mycket viktigt att bostaden får en korrekt och tilltalande presentation, varför jag vill ha en mäklare som ser till att få riktigt bra bilder och som tar fram ett snyggt och genomarbetat säljmaterial.

Min dröm kunde förverkligas – våren 2017 startade jag Skånska Boställen!

Jag är registrerad fastighetsmäklare, ekonom (ekonomagronom), med mångårig erfarenhet av försäljning, förhandling och marknadsföring. Efter en tid som anställd mäklare på en av de större mäklarkedjorna, bestämde jag mig för att starta fastighetsförmedling i egen regi!

Skånska Boställen förmedlar bostäder över hela Skåne, från den lilla lägenheten i staden till gods och gårdar på landsbygden.

På Skånska Boställen går kvalitet alltid före kvantitet. Tid och kraft läggs på varje försäljning, med målsättningen att resultatet ska bli det allra bästa. Varje uppdrag är unikt, och anpassas efter säljarens önskemål och den aktuella bostadens förutsättningar.

Ett genuint intresse för människor, ett stort personligt engagemang och en vilja att skapa långsiktiga relationer - ger de bästa förutsättningar för lyckade bostadsaffärer.

Såväl uppdragsgivare som spekulanter ska känna sig helt trygga och väl omhändertagna under försäljningsprocessen, det finns alltid möjlighet att få kontakt med mig för att få svar på frågor och eventuella funderingar. Riktigt nöjda kunder är ovärderligt för Skånska Boställen!

Skånska Boställen hjälper till med förberedelser inför fotografering och visning, vi anlitar de bästa bostadsfotograferna, vi har ett genomarbetat säljmaterial. Vi finns i samtliga traditionella försäljningskanaler, men försöker ständigt tänka nytt och annorlunda för att nå spekulanter även på andra sätt. Skånska Boställen har ett brett och aktuellt kontaktnät, med såväl framtida säljare som spekulanter, vilket ger ytterligare möjligheter för den som ska sälja eller köpa. Tillträdet hålls i hemtrevlig miljö på Vismarlövs Café & Bagarstuga, som nyligen tilldelades den den välförtänta titeln "Årets Skånska Destination 2018" (Skånska Gastronomipriset). Skånska Boställen bjuder på kaffe med gott tilltugg, alternativt en god sopplunch, så snart de sista handlingarna är undertecknade - ett trevligt avslut på försäljningen!

Varmt välkomna till Skånska Boställen!

Mail Facebook Instagram